FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - UTA

Marius Măldărășanu, despre secretul succesului echipei sale: „Eu așa cred că e bine”

Marius Măldărășanu (sursă foto: Facebook@ Hermannstadt)
Marius Măldărășanu (sursă foto: Facebook@ Hermannstadt)

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 21:11 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 22:23

Hermannstadt a învins-o la limită pe UTA, 2-1, și a urcat temporar până în zona locurilor de play-off din Superligă. Marius Măldărășanu a radiografiat succesul în fața arădenilor, apoi a numit particularitatea care-i face pe sibieni atât de incomozi și-n acest campionat.

„A apărut acea fază din nimic și am luat gol, dar băieții au crezut în ei, știau că putem reveni. Am fi putut egala chiar înainte de pauză, dar am făcut o repriză a doua bună. Au venit și golurile, am mai avut și alte situații. E bine că am câștigat, chiar dacă la limită. Per total, e o victorie meritată

Per total, au fost trei meciuri bune pentru noi, prin prisma ocaziilor avute. Se poate mai bine! Am luat 6 puncte, dar ne putem mișca mult mai bine. Jucătorii au calitate. Am avut unele probleme pe început. Nu știu dacă fizice, dar e clar că, de fiecare dată când jucăm devreme, începem greu meciurile., a punctat Măldărășanu, la microfonul Digi Sport. 

Hermannstadt, revenire spectaculoasă cu UTA » Echipa lui Rednic rămâne fără victorie
HERMANNSTADT - UTA
Hermannstadt, revenire spectaculoasă cu UTA » Echipa lui Rednic rămâne fără victorie

Marius Măldărășanu și secretul succesului de la Hermannstadt: „Mizez pe omogenitate, asta e filosofia mea”

Hermannstadt e echipa cu cele mai puține modificări de lot față de ediția precedentă de campionat,  iar Măldărășanu recunoaște că mizează foarte mult pe omogenitate și continuitate: 

„Da, mizez pe omogenitate... eu așa cred că este bine! Cu cât schimbi mai mult, cu atât trebuie să existe mai multă răbdare din partea tuturor. Nea Mircea (n.r. - Rednic, adversarul de sâmbătă) o face destul de des, de exemplu, dar asta e filosofia mea. Mă bucur că au înțeles cu toții, și Dani Coman, și conducătorii. 

Putem facem multe schimbări, dar asta nu e o certitudine că lucrurile vor sta bine, chiar dacă aduci jucători buni. 

Ne-am dori să terminăm mai sus decât am făcut-o anul trecut (n.r. - locul 11). Sunt euforic, entuziast, am făcut șase puncte, dar trebuie să fim realiști și să nu punem presiune inutilă pe noi. Da, în sufletul nostru vrem play-off-ul”, a spus Măldărășanu, la finalul partidei cu UTA. 

Casamentul actualizat din Superligă: Hermannstadt, pe loc de play-off

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Hermannstadt, revenire spectaculoasă cu UTA » Echipa lui Rednic rămâne fără victorie

Mircea Rednic s-a enervat: „Arbitrii de la VAR dormeau sau au fost la un ceai” + Presiune pe conducere: „Ne mișcăm cam greu, nu am jucători”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  29 Iulie 2023, 21:51

Be, bine ca suntem in iulie, canicula, alea, alea si voi puneti o poza cu maestrul in fash si cu nasul rosu de la frig. Profesionisti ca voi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează