FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Maldarasanu spre Brasov

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2007 00:00

Marius Maldarasanu (32 de ani) se va desparti in aceasta iarna de Rapid. Mijlocasul rapidist s-a inteles cu FC Brasov, unde este dorit cu insistenta de Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe, dar spera sa fie lasat sa plece liber de contract. Patronul giulestenilor ar fi dispus sa accepte pentru ca, astfel ar economisi salariul jucatorului pe un an de zile, 170.000 de euro. Maldarasanu este cel mai titrat fotbalist din lotul Rapidului, care a evoluat in 238 de partide in campionat, reusind sa marcheze 28 de goluri.

Copos nu vrea straini

Patronul Rapidului a anuntat ca prefera sa aduca in Giulesti jucatori din campionatul Romaniei, cu toate ca antrenorul Mircea Rednic se afla in Belgia pentru a parafa transferurile lui Dalmat si Salou. Copos insista sa-i aduca pe cei doi vasluieni, Mardare si Ljubinkovici, pentru care a discutat deja cu patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu: "Avem fotbalisti valorosi si la noi in tara. Cei doi de la  Vaslui imi plac foarte mult. Nu trebuie sa aducem neaparat jucatori de afara, dar ultima decizie ii apartine lui Rednic".

Burdujan refuza iar
George Copos i-a facut lui Lucian Burdujan o noua oferta de prelungire a contractului, dar nici aceasta nu e pe placul atacantului: "Este adevarat ca am mai avut o runda de negocieri insa tot nu ne-am inteles. Eu vreau sa ramin la Rapid, sa cistig titlul de golgeter in Giulesti. Probabil dupa vacanta de iarna vom pune lucrurile la punct si voi semna". Burdujan se afla la Piatra-Neamt, unde va petrece Sarbatorile de iarna impreuna cu familia.

Adio, Tamandare?
Marcos Tamandare a parasit ieri Romania cu destinatia Brazilia, iar sansele ca el sa se mai intoarca sint minime. Printre posturile pe care Mircea Rednic vrea sa le intareasca se numara si acela de fundas dreapta, unde Sapunaru nu are concurenta. Tamandare (26 de ani) a fost adus in vara sub forma de imprumut pe un an de zile de la Corinthians, insa nu a jucat decit in 3 partide ca titular, avind evolutii mai degraba dezamagitoare.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează