FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE

"Mamă, ce fotbalist!" » Dezvăluiri fabuloase! Cum l-a cunoscut Mircea Sandu pe Gică Hagi: "L-am chemat cînd jucam rummy"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 decembrie 2014 19:40

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a povestit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor cum l-a cunoscut pe Gică Hagi în momentul în care "Regele" a semnat cu Sportul Studenţesc, unde "Naşul" era deja un veteran.

"Hagi era un copil cu bun simţ. Dar ca machedonii, avea tupeu, însă nu unul nesimţit. A venit direct de la lot, o dată cu Terheş şi Gino. Noi eram în cantonament, ca a doua zi jucam cu nişte sîrbi.

Toţi o ţineau cu Hagi în sus, Hagi în jos. Eu nu prea-l ştiam. Şi le-am zis ăstora cu care eram la masă, jucam rummy. «Ia aduceţi-l, mă, pe Hagi ăla încoace», doar eram jupîn...hahahaha...

A venit. «Tu eşti, mă, Hagi? Eu sînt Naşul». Şi a doua zi, la meci, a luat mingea, a simulat că centrează, dar s-a dus spre centru, o ştachie direct în vinclu. Mamă, ce fotbalist!", a spus Mircea Sandu într-un interviu pentru GSP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
der.bomber
der.bomber  •  16 Martie 2015, 15:24

Ce fotbalist...cel mai mare al tuturor timpurilor ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează