FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUDERE

Mama lui Alibec a răbufnit după ce fiul ei a fost exclus din lotul FCSB: "De ce?"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 17:22

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a răbufnit după ce ieșirea nervoasă a atcantului în meciul cu Voluntari (0-0) i-a adus excluderea din lotul FCSB-ului.  

Alibec a lovit o ușă în momentul în care a fost înlocuit de Dică, cu aproximativ 10 minute înainte de final, pentru ca după meci să fie criticat intens de Gigi Becali, iar astăzi a fost exclus din lot și amendat

"E la modă să te iei de Alibec! De ce? Nu s-a bătut cu nimeni, nu s-a certat cu vreun adversar, nu a avut vreun gest violent la adresa băncilor tehnice. Sunt jucători care au spart geamurile şi nu s-a mai făcut atât de mult tam-tam! A dat într-o uşa, ceea ce nu e deloc în regulă şi o ştie şi el, dar la Alibec nimic nu e bine! Totul e negativ!

Şi-a luat maşina aia? S-a făcut o telenovelă, dar lumea ştie că el a plecat la 17 ani în Italia? A avut şi el o plăcere pentru o maşină. Îi calculează unii banii, că a costat 170.000 de euro şi are el 20.000 de euro pe lună.

Să nu îi mai poarte nimeni de grijă, că are Alibec de unde să dea! Nu trebuie să dăm explicaţii nimănui, nu trebuie să ieşim să spunem în ce afaceri şi-a băgat el câştigurile. Mă doare foarte tare.

Denis a muncit enorm pentru cariera asta. A fost un copil sărac, un băiat care a luat-o de jos. Nu l-a împins nimeni pe la niciun club, nu a avut vreodată vreo pilă. El nu are comportament de vagabond. Nu îşi petrece timpul prin cluburi. Mai fumează câte o ţigară, dar e singurul fotbalist care face asta? De băut, nu bea", a spus mama fotbalistului, citată de Fanatik. 


Alibec, alături de mama sa, la petrecerea de sărbătorirea titlulu cu Astra în 2016

"Dică a zis că nu mai vorbește cu el, că nu-l mai antrenează. Am vorbit cu Dică și mi-a zis «Din punctul meu de vedere, Alibec nu mai există. Te superi, nu te superi, nu mai există. Dacă nu, mă las eu». I-am dat amendă de 25% din salariu. Am vorbit cu Argăseală și Alibec va fi amendat cu 75.000 de euro" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
854605894625108
Silviu Apostol  •  15 Octombrie 2017, 12:13

Tanti , poate daca avea alti parinti care sa-l EDUCE , altfel ar fi crescut pufosul ! Daca nu vezi , nici acum , la varsta asta , ca are apucaturi rele , inseamna ca si dumneata ai nevoie de "asistenta" !

tihi
tihi  •  15 Octombrie 2017, 11:01

DE CE ???Pentru ca este nesimtit,are un comportament nesportiv si se crede buricul pamantului. Pedeapsa meritata pe deplin !! Felicit pe Dica si Becali,ca a avut curajul sa hotareasca astfel !!

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2017, 10:06

Mai bine ramanea la Astra. Si tuturor ar trebui sa le dea de gandit ''steaua'' asta.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează