FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Manchester City și Juventus pe urmele unui jucător de la FCSB? „Voi știți cine e?” » Avertisment după cazul Coman: „Îl învăța Perianu să conducă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 10:59 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 11:35

Giovanni Becali susține că scouteri de la Manchester City și Juventus s-au interesat de serviciile lui Octavian Popescu, mijlocașul de 18 ani de la FCSB.

Fostul impresar a declarat că un emisar de la Juventus l-a urmărit în România pe Popescu și că Txiki Begiristain, directorul de scouting de la City, l-a sunat pentru a vorbi despre mijlocaș.

„Presa din Italia l-a ales drept cel mai bun jucător născut în 2002. Un scouter de la Juventus a fost aici, l-a urmărit. Când vorbeam cu el, m-a sunat Txiki Begiristain. Voi știți cine e el? Eu nu mă descurc cu telefonul și l-am blocat pe cel de la Juventus. Și vorbeam cu Txiki și zice «Băi Giovanni, e un puști, Popescu. E neam cu Gică Popescu?».

Vă dați seama la ce nivel am vorbit? E urmărit de scouteri, că ei asta fac. Dar trebuie să devină Steaua campioană, să joace”, a declarat Giovanni Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal”:

Giovanni Becali, avertisment pentru Octavian Popescu după cazul Florinel Coman

După ce Florinel Coman a fost prins de Poliție cu un carnet de șofer obținut în Ucraina, Giovanni l-a avertizat pe Popescu să trateze serios obținerea unui permis.

„De carnetul lui Florinel Coman nu știu nimic, nu am vorbit cu el. Lui Popescu i-am zis să facă școala de șoferi. Am auzit că-l învăța Perianu să conducă prin curte, la bază. Dacă e, îi trimit eu șofer. Sau Gigi Becali.

O să își ia mașină când are bani mai mulți. I-am zis să aibă grijă, că atunci când conduci fără carnet, te gândești «Hai să ies puțin mai mult cu mașina». Dar nu cred că face asta, e băiat cuminte”, a adăugat Becali.

Octavian Popescu, clauză de 100 de milioane de euro la FCSB

La 18 ani, Popescu e  plătit cu 3.000 de euro lunar.  Salariul lui va crește cu câte o mie de euro de la un sezon la altul. Dacă nu cumva Becali va hotărî să-l recompenseze suplimentar și să îl plătească mai bine fără să fie forțat de contract. Uimitoare este însă suma stabilită pentru desfacerea contractului: 100 de milioane de euro!

VIDEO Pe urmele copilăriei lui Octavian Popescu! Nucet, satul de 2000 de locuitori care a dat omul de 100 de miloane al lui Becali

Citește mai multe știri despre FCSB: 

VIDEO + FOTO „Tavi, tataia Ionel te iubește!” » Reportaj GSP în satul natal al lui Octavian Popescu, perla FCSB crescută din grâu și porumb: „Pff, nu mai pot, îmi vine să plâng”

A aflat de la televizor că nu va mai juca la FCSB: „Eram conștient de asta, după spusele patronului”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
gogoas
gogoas  •  08 Martie 2021, 03:06

......

cata23
cata23  •  08 Martie 2021, 00:59
Postat de caoradea pe 06 Martie 2021, 22:22

20 de milioane ?? Tu te auzi ce spui ? Cu 20 de mil l-a vandut Salzburg pe Szoboszlai la Leipzig, dar ala are goluri si multe meciuri in CL.... Dc te-ai gandit in lei, atunci ok, nu comentez....

vezi ca alea 20 mil sunt date de la unul la altul... cum ar da Dinamo la Dinamo 2

johnwick
johnwick  •  07 Martie 2021, 10:31
Postat de parpalache pe 06 Martie 2021, 21:37

1.-Minti prin omisiune!Chiar„artista” aia tatuata s-a„scapat” ca ea(apoi berbecul interlop international), au fost cei care i-au momit pe cei de la Parma cu numele Steaua si constienti de inselaciunea lor,au fost atenti sa-i previna pe cei de la Parma sa nu cumva sa isi trimita acceptul pe numele clubului Steaua-iar la nedumerirea alora- i-au„lamurit”ca Steaua si-a schimbat numele!2.-E prematur sa te pronunti asupra calitatilor lui Octavian Popescu aici in Liga lui Becali,unde arbitrii (corupti sau doar terorizati de berbecul din Pipera si clica lui),fluiera ca la baschet orice atingere a lui si astfel poate sa dribleze si sa paseze ca la antrenament!Si am fost mai „neutru”(in privinta sanselor lui de a fi transferat de catre Juve sau City),avand in vedere odata faptul ca Popescu are doar 18 ani, iar cluburile alea(mai ales City),isi pot permite sa riste vreo 10 milioane ca sa-l ia si sa-l perfectioneze acolo,iar in al doilea rand, aveam in vedere si relatiile pe care si le-a facut Giovani printre alti indivizi de teapa lui- din traficul international de jucatori-precum si lipsa lui de scrupule cu privire la„mijloacele”utilizate!

De fapt Man e un jucător foarte bun transferat de Parma de la Steaua. Pe cine crezi ca poți convinge cu poliloghie ta de hater? Ia, de te-oftică

Vezi toate comentariile (18)
Comentează