FOTBAL  »  Superliga  »  CITY - LIVERPOOL

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL 2-1 // Nu s-a abținut! Aroganța lui MM Stoica la startul meciului: "Acel moment când..."

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 22:46

Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a profitat de meciul Manchester City - Liverpool (2-1) pentru a posta un mesaj acid. 

Mihai Stoica a ținut să aminteascăfaptul că echipa roș-albastră s-a întâlnit în ultimii ani cu ambele echipe și a avut un mesaj categoric în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua

"Acel moment când te uiți la meciul începutului de an și realizezi că, în ultimii 15 ani, ai întâlnit oficial ambele protagoniste, una chiar de mai multe ori. Și mai realizezi ceva. Că FCSB e Steaua!", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Citește și:

Moment ireal în City - Liverpool » Încă un centimetru și era gol, la capătul unei faze antologice!

Urmărește AICI toate detaliile despre meciul Manchester City - Liverpool, plus video și foto

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
vnelu02
vnelu02  •  04 Ianuarie 2019, 15:23
Postat de vnelu02 pe 04 Ianuarie 2019, 05:51

Că *** nu avea nici o legătură cu meciul MC-Liverpool este clar, tot atât de clar cum este şi faptul că trepăduşii de la gsp nu au nimic în comun cu jurnalistica. Cum este pauză competiţională nulităţile gsp-iste nu prea mai au ce să scrie despre echipa interlopului, când, URAAA ! , au dat iama pe facebook şi au găsit aberaţiile postate de alt puşcăriaş ***. Da, acel moment când Steaua, în dubla manşă cu Manchester City, i-a "rupt"pe englezi, după o evoluţie "magnifică", de s-a cutremurat din temelii cetatea fotbalului, obţinând şi un scor remarcabil : 0-6 !

Ce cenzurezi, *** ? A făcut *** puşcărie sau mimi, *** ? ce *** mâna ciobanul interlop pe şoseaua Pipera, pe *** ? Nu, ***, mâna oile. Oile, de obicei, stau la stână, ***ă !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  04 Ianuarie 2019, 09:21

da ce-au sarit play outii la cap :))

kyil
kyil  •  04 Ianuarie 2019, 08:48

Cu Liverpool a facut fata dar City i-a dat stelei cu terenul in cap.....

Vezi toate comentariile (39)
Comentează