FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV-CFR CLUJ 0-1

Mandorlini: "A cîştigat echipa mai bună" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Tehnicianul lui CFR Cluj laudă prestaţia elevilor săi şi spune că rezultatul obţinut la Braşov este cît se poate de corect.

"Ne aşteptam la o partidă dificilă, pentru că ştiam că urmează să întâlnim o echipă bună, venită după un rezultat foarte bun în Cupă. E bine că am reuşit să marcăm şi să câştigăm.

Nu cred că este necesar să vorbim despre eventualul henţ de la faza golului. Consider că echipa mai bună a câştigat acest meci şi, dacă nu dădeam gol atunci, dădeam, cu siguranţă, altă dată", a spus Mandorlini.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
 •  30 Martie 2010, 08:47

A fost BLAT, taci in m.... matii

 •  30 Martie 2010, 06:38

uite ca macaronarul a invatat sa comenteze un blat...bravo d-le mandolina...a castigat cine trebuia ca brasovul nici nu a ajuns la poarta..a, ba a ajuns cand a intrat autocarul pe poarta stadionului....vad ca gheorghe e foarte linistit nu mai face spume ca dero...ati rezolvat cu falimentul? lasa ca va dam 4 in ghencea si la anul avem grija sa retrogradati mai ales ca in B cheltuielile sunt mai mici.

clujeanul_din_atlanta
clujeanul_din_atlanta  •  30 Martie 2010, 00:49

Bravo baieti ! Hai ca mai e putin si castigam titlul!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează