FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - CFR CLUJ, SÎMBĂTĂ, ORA 18:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Mandorlini: "Craiova trebuie să se teamă, pentru că noi sîntem campionii"

Andrea Mandorlini
Andrea Mandorlini

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că nu-şi face griji din pricina declaraţiilor de revanşă ale craiovenilor înaintea meciului direct de sîmbătă.

"Anul trecut am avut parte de meciuri grele cu Craiova. Nu ne este frică de ei şi nu cred că frică este cel mai potrivit termen. Ei ar trebui să se teamă de noi, pentru că sîntem campioni. Este normal ca Universitatea să îşi dorească să cîştige împotriva noastră. Trebuie să facem o partidă perfectă. Nu sîntem încă recuperaţi total din punct de vedere psihic şi fizic după meciul din Supercupă", a spus Mandorlini.

Mandorlini a ţinut să-şi clarifice relaţia cu atacantul Yssouf Kone, aflat pe picior de plecare după ce nu a prins nici lotul în partida din Supercupă, cu Unirea Urziceni. "Nu este nici o problemă între mine şi Kone, avem o relaţie bună. Eu fac alegerile în legatură cu alcatuirea echipei şi răspund pentru ele.

Bastos nu va face deplasarea la Craiova. A venit doar de două zile, nu ştiu cînd îl voi trimite pe teren. Am văzut că este un mijlocaş bun, care se poate mula pe toate posturile din linia mediană", a conchis italianul care a recunoscut că până la încheierea perioadei de transferuri există şanse ca la echipă să mai ajung cel puţin un jucător, informează Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
ulise13
ulise13  •  23 Iulie 2010, 19:42

Romani cu un i..of,of,of..vieaatza meea...

ulise13
ulise13  •  23 Iulie 2010, 19:39

Mariuse,iti doresc muult GHINIOAN(sic)..vorba ta..ai terminat 4 clase sau esti cetean rom?Lasa comentariile,du-te la munca,sau la furat..lasa scrisul ,ca nu e de tine!

ulise13
ulise13  •  23 Iulie 2010, 19:28

Mesajul e pt Marius03...da cred ca v-ati prins...Forza C.F.R.!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează