FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2

Mandorlini: "Sînt mulţumit că am putut să revenim de două ori după ce am fost conduşi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, crede că rezultatul din meciul cu Dinamo este unul echitabil şi este mulţumit de faptul că echipa sa a reuşit să revină de două ori după ce a fost condusă.

"Sînt mulţumit că am putut să revenim de două ori după ce am fost conduşi. Am făcut multe erori din cauza tensiunii acumulate şi a nervozităţii din teren. Primul gol l-am făcut practic cadou, dar apoi au greşit şi ei de două ori, iar rezultatul este echitabil. Deac a greşit, dar, probabil, şi în cazul lui tensiunea s-a acumulat.

Sper să nu fie presiune pe jucători, dar fiecare dintre ei trebuie să-şi dea seama ce trebuie îmbunătăţit pînă la următorul meci. Evit să spun cine va fi lider pînă la Paşte, pentru că mi-am dat o dată cu părerea şi, de atunci, Steaua a început să cîştige puncte. Important e cine va fi lider în mai", a spus Mandorlini la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  14 Martie 2010, 07:25

Echipa asta a CFR-ului nu mai joaca nimic de etape bune... Kone = Zero, Traore = Zero , noroc cu Bud altfel noi, simpatizantii CFR eram pe spate... Dolha la primul gol nu putea respinge, sa fim seriosi... la al doilea gol al CFR-ului a gresit insa total !! Hai CFR... dar trebuie schimbat total jocul asta care ne duce la faliment !!

neaga1900
neaga1900  •  14 Martie 2010, 01:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Gsp-cand ne scutiti de asemaenea prostii??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

neaga1900
neaga1900  •  14 Martie 2010, 00:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Auzi ma??? Ce sunt 46 de dolari????Mai nimica....pentru tine , care cauti prosti , sa intre pe adresa indicata de tine , inseamna ceva , dar ai uitat, ca romanul s-a mai desteptat! Asteapta -mult si bine!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează