FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA

Manea a răbufnit după umilinţa cu Astra: "Îmi vine să le cer şefilor să desfiinţeze echipa" » Ce schimbări anunţă antrenorul

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 09:58

Tehnicianul Coronei consideră că a greşit mizînd pe nucleul de bază al echipei care a reuşit promovarea şi anunţă că după partida de la Chiajna va face o remaniere serioasă a lotului.

-Trei etape, nici un punct, nouă goluri primite...
-Mi-e ruşine după astfel de înfrângeri. Sunt consternat să văd jucători cu gabarit depăşiţi în duelurile aeriene de adversari de 1,20m.

-Singurul aspect pozitiv este acela că echipa a marcat primele goluri în Liga I...
-Trebuie să fiu corect, golurile noastre au fost întîmplătoare, nu ceva lucrat.

-Aţi întîlnit şi una din cele mai în formă echipe ale campionatului.
-Am zis dinainte de meci, Astra e una din forţele Ligii I. A evoluat cu dezinvoltură, cu un ritm care ne-a depăşit total. N-am mai păţit în viaţa mea să fiu condus cu 3-0 în minutul 30. La golul cinci, De Amorim a pătruns printe 8 jucători de-ai noştri.

-Ce se poate face în aceste condiţii?
-Am venit cu inima deschisă şi mi s-a părut corect să folosesc jucătorii care au promovat. Ei m-au şi păcălit cu evoluţiile din amicale, dar nu se mai poate. E o  diferenţă mare între "5 contra 2" şi miuţă, aşa cum ei erau obişnuiţi, şi ceea ce se joacă la Liga I. Îmi vine să le cer şefilor să desfiinţeze echipa, cheltuim banii degeaba. Eu nu sînt laş să plec acum. O să aducem alţi jucători. După patru etape tragem linie şi să nu se mire nimeni dacă vor pleca 8-10 jucători.

-Credeţi că putem vedea o altă faţă a Coronei?
-Sper să reuşim să îi legitimăm cît mai repede pe Braganca, Lourenco, pe uruguayeni şi e posibil să apară şi alte nume. Cred, totuşi, că o să vedeţi o schimbare odată cu legitimarea jucătorilor noi. Sperăm ca aceştia să vină cu dorinţă de afirmare, să joace bine, cu gândul de a pleca la mai bine, iar noi să ne facem treaba cu ei.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
yoan_n7
yoan_n7  •  06 August 2013, 01:43

FENOMENUL CORONA -EPISODUL 4 ......Nu mai baiatule , acel ‘’zero’’ a fost cand erau ei in liga V onoare..nu acum cand ai venit tu (de o luna) la sifonat..cashul… De ce nu le ati dat o sansa acelor ..copii sa joace in liga 1 ? Care au muncit chinuit cand nimeni nu le dadea nici o sansa sa ajunga in liga 1 ! Ca sa va catarati voi pe munca lor ........ ...urmeaza si alte episoade....

yoan_n7
yoan_n7  •  06 August 2013, 01:41

FENOMENUL CORONA -EPISODUL 3 Si totusi aceea echipa (majoritatea 20-23 ani) promoveaza in liga I in fata la ACS Timisoara(pe carea si invins o la TM in retur).Da ati citit bine …in fata Timisoarei care a invins Dinamo etapa trecuta si a facut egal cu CFR la Cj acesata etapa !Aceasi TM din liga 2 : cu Sekely, Ovidiu Petre,Dima, Seroni, etc. Declaratia antrenorului TM , Velcea dupa meciul de la CJ : ‘’Suntem o echipa tanara , nu avem experienta de liga 1, dar de la meci la meci o castigam si ne maturizam…’’ Comparati acum cu declaratia unui nou adus (la impartirea pradei…) directorul sportiv Paul Enache : …..’’ trebuie sa o luam de la zero, sa aducem cel putin 10 jucatori…..’’.Nu mai baia

yoan_n7
yoan_n7  •  06 August 2013, 01:36

FENOMENUL CORONA -EPISODUL 2 ....si nu aveau atatea tricouri de aceeasi culoare ca sa se imparta in 2 echipe.. Salariile ? pe 10 iulie se implinise 4 luni de cand nu isi mai luasera salariile. Prime de joc ? Nu aveau prin contract. Cu acelasi antrenor Daniel Bona Nu are licenta PRO, dar a..dus echipa din liga onoare pana in liga 1. Cand au promovat in liga 2 a, fata de echipe cu traditie din seria 2 a, foste divizionare A (UTA, FC Arges,Timisoara, FC Bihor, Mioveni, Sibiu, etc., ) Corona BV, parea victima sigura la retogradare.In cel mai fericit caz pareau o gluma nereusita. Si totusi......

Vezi toate comentariile (22)
Comentează