FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-UNIREA URZICENI 1-1

Manea: "Cred că renunţ! Nu pot lupta la titlu cu actualul lot"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a declarat după semieşecul din Giuleşti cu Unirea Urziceni, scor 1-1, că ia în calcul varianta demisiei.

"Le înţeleg mîhnirea fanilor. Au cîntat tot meciul şi este posibil sa le fac pe plac. Sincer, mă gîndesc să renunţ. Dar să nu uite nimeni că am venit într-un moment foarte greu, cînd nimeni nu se băga la treaba asta. Poate s-ar crea astfel un şoc la echipă şi băieţii îşi vor reveni. Voi vorbi mai întîi cu domnul Copos", a zis Manea.

Apoi a continuat: "Poate este momentul să fac acest pas şi mă gîndesc la binele echipei. Indiferent ce s-ar spune, rămîn rapidist. Chiar dacă stau pe banca tehnică sau urmăresc meciul din tribune. Nu am dus echipa de rîpă".

La finalul partidei Rapid-Urziceni, unii suporteri ai gazdelor au cerut insistent demisia lui Manea.

"N-am vorbit niciodată de titlu. Ca să te baţi la titlu, nu trebuie să te prezinţi cu lotul pe care îl am eu. Nu ştiu dacă am 11 jucători pentru meciul cu Timişoara. Poate vom reuşi să prindem un loc de Europa League şi cred că putem. Pentru Rapid ar fi un pas înainte. În seara asta am jucat bine, am făcut egal cu o echipă care a dominat Liverpool, iar rezultatul este echitabil", a adăugat Manea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
vera7kc
vera7kc  •  28 Februarie 2010, 23:56

nu stiu sincer la ce mai ai sa te gandesti. doar iti stii valoarea de antrenor care e egala cu 0!cate puncte am pierdut de cand esti tu antrenor,cate egaluri si chiar infrangeri cu echipe mai slab cotate? nu crezi ca sunt destule? Nu stii sa asezi jucatorii in teren si jucam doar din amintiri.Cate lucruri bune a facut hizo la Rapid, si a fost demis aiurea dupa o infrangere in Cupa cu international. Cu tine de etape bune nu jucam nimic si totusi...lui copos ii convine

 •  28 Februarie 2010, 22:39

nu avem jucatori asta nu e echipa sa te abti la titlu nici la uefa.....cumpara jucatorii ....cum a jucat cfr steaua ne au aratat ca jucat alearga nu viseaza doar bani meci d e meci c la rapid..mai si alerga azi la noi nu a alergat decat ........copii d emingi

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  28 Februarie 2010, 21:47

Punctul nostru forte era Herea.A dat destule goluri cand evolua pe banda stanga,iar uneori avea libertate pe teren.Tu insa l-ai bagat mijlocas central.Pe Spadacio care-i place sa vina din spate l-ai bagat varf retras.Macar ce facuse bun Hizo trebuia sa lasi asa!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează