FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - CFR CLUJ 0-3

Manea despre acuzele de "blat" ale lui Becali: "Nişte aberaţii, nouă ne arde de aşa ceva în situaţia în care sîntem?!"

Nicolae Manea
Nicolae Manea

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Nicolae Manea a comentat declaraţille patronului stelist, Gigi Becali, care a spus că: "la pauza meciului s-a întîmplat ce trebuia să se întîmple".

"Sînt nişte aberaţii, nouă ne arde de aşa ceva în situaţia în care sîntem? O să vadă Steaua pe pielea ei ce echipă e CFR. Nici nu intră în discuţie aşa ceva, rămîn uluit cînd aud. În Cupă ne-au tratat de sus, ei vorbeau deja de finală şi asta i-a costat.

Apoi nu ştiu de ce au făcut atîta tam-tam cu arbitrajul din cupă. CFR nu ar trebui să se plîngă de arbitraj. Alte echipe care au fost dezavantajate în meciurile cu ei au făcut memoriu? CFR nu ar trebui să discute despre asta", a spus Manea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ockiu
ockiu  •  16 Noiembrie 2010, 13:39

:)) poate Manea nu stia de miscare ... cu siguranta o parte din jucatori stiau ... nu poti dovedi decat prin flagrant - e dispus cineva sa faca asa ceva?! eu sunt sigur CA NU E NIMENI DISPUS. pana atunci ... vorbe si hai sa ma dam ceva prostilor de vorba :))

elevatorul
elevatorul  •  16 Noiembrie 2010, 13:02

DNA-ul are toate culorile posibile.Cum crezi ca scapa lotul transferurilor la fiecare termen?cum crezi ca dinamo are 16 milioane datorie iar fiscul tace?cum crezi ca au scapat Iancu si Tender de puscarie?cum crezi ca un clan becaliot conduce o parte din Bucuresti?Vorbesc despre fapte concrete desi sunt convins ca si Paskani este murdar.Ai dreptate cu finala insa Iancu este vinovat.Stia despre Balaj,in afara de cererea de recuzare nu a facut nimic.Trebuia sa spuna tot,insa functioneaza omerta.

elevatorul
elevatorul  •  16 Noiembrie 2010, 12:37

Pentru o informare corecta.De ce este Naum sluga lui becali. Radu Naum,nascut in anul 1967 intr-o familie de AROMANI.Tatal,Hristache,jurnalist sportiv si-a ajutat odrasla in anii 80 sa publice materiale in ,,Sportul''.Pe vremea cand noi ne incalzeam la lumanari,in anii 80 tanarul Naum pleaca la studii in Franta.Noi nu aveam dreptul sa mergem la Bulgari. Se intoarce dupa revolutie si isi bate joc pe un post public de milioane de oameni care au drept favorita o alta echipa decat steaua.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează