FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA 0-3 ÎN URMA DECIZIEI LPF!

Manea după decizia LPF: "Am fost corecţi, ce rost mai avem în România?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a comentat la Contraatac, pe GSP TV. decizia LPF ca jocul Rapid - Poli Timişoara, încheiat 1-0, să fie omologat cu 0-3 din cauza folosirii jucătorilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, incorect legitimaţi chiar în ziua jocului.

"Nu pot să cred aşa ceva! Rapidul nu mai are nici un rost în campionatul ăsta dacă se întîmplă aşa ceva. Nu e din vina noastră dacă s-a greşit ceva. Legitimările s-au făcut corect! Au viză de la Ligă, tot ce trebuie ca să fie corect!

Toată lumea are ceva cu noi! Îşi bat joc de fiecare dată, nu e o noutate. Nu pot să cred! Totul a fost legal din punctul nostru de vedere, am discutat chiar cu o oră înainte de meci", a spus Manea.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (47)
criselly99
criselly99  •  12 Martie 2010, 15:28

spurcaciunile romaniei :steoaia buc

 •  11 Martie 2010, 20:44

Sa va povestesc ce a putut face ,, dl Iancu,, anul trecut cand a jucat la Buzau cu Astra Ploiesti. Cf protocolului galeria Astrei si-a anuntat in mod oficial prezenta la meciul de la Buzau, au primit acceptul de la ,, dl Iancu ,, pentru bilete si tot protocolul, dar cu trei ore inainte de meci anunta ca nu au voie sa intre pe stadion si nu emite nici un bilet pentru galeria Ploiesteana. Dar cand este sa fie, este. Am facut cum am facut am vb cu jandarmii si politia comunitara si un grup de 10

 •  11 Martie 2010, 20:37

Dupa cum vedeti, in tara asta minunata se poate intampla orice. Acum dl. Iancu nu se mai mandreste ca este Bucurestean si ca este provenit dintr-un cartier practic Giulestean. RUSINE , RUSINE. Un om de nimic un .............. Nu sunt Bucurestean si nici Rapidist, dar nu-mi plac marlanii si mai ales bestiile care isi bat joc de munca unor sportivi. Am practicat sportul de performanta si ma ofticam cand eram furat de arbitrii sau de aramjamentele antrenorilor si al federatiei. Inca o data RUSI

Vezi toate comentariile (47)
Comentează