FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - POLI TIMIŞOARA 3-3

Manea: "Puteam să o şi batem pe Poli dacă aveam noroc, ne-a lipst puţin!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2010 00:00

Nicolae Manea a declarat că Gloria Bistriţa a meritat rezultul de egalitate din meciul cu Poli Timişoara, formaţia sa având chiar şansa de a câştiga întâlnirea după ce a revenit de la 0-2 şi 1-3.

"Au fost două reprize distincte, în prima echipa a fost puţin timorată, precipitată. La 1-3 nu prea mai speram, dar la 2-3 am continuat să cred şi, cu puţină şansă, puteam chiar câştiga. Am meritat acest rezultat de egalitate. Am marcat goluri frumoase, după faze bine lucrate. Am făcut 20 de puncte, la cât de strâns e clasamentul, orice punct câştigat e bun.

Până la urmă am întâlnit o echipă care se bate la titlu, e pe locul 2. La pauză am discutat cu jucătorii, nu am fost mulţumit, le-am spus că putem mai mult şi am avut dreptate. I-am văzut bucuroşi la final, e normal, orice punct contează. Am jucat bine în repriza a doua, toţi şi-au dorit să scoatem măcar un punct", a spus Manea la conferinţa de presă de după meci, informează Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mircea_klub
mircea_klub  •  05 Decembrie 2010, 00:26

://golden-sport.blogspot.com/2010/12/3-trofee-95-de-finaliste.html ://fotbalclub.blogspot.com/ ://blog.mysport.ro/mircea_klub/2010/12/05/3-trofee-95-de-finaliste/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează