FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA 0-1

Manea s-a resemnat cu gîndul retrogradării: "Noi atît putem, ăsta e motivul pentru care sîntem pe locul 18"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 07 mai 2013 23:43

Antrenorul celor de la Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, recunoaşte că echipa sa nu merita să rămînă în Liga 1, nivelul de aici fiind peste ceea ce echipa sa poate arăta la ora actuală.

"Noi atît putem, de asta sîntem pe locul pe care sîntem. Regret că nu am putut scoate măcar un rezultat de egalitate. Copilul din poarta Stelei m-a uimit. A fost foarte bun.

Nu s-a putut însă. Nu avem jucători de nivelul Ligii 1. La anul vrem să construim ceva şi să revenim mai puternici", a sus Nicolae Manea la DigiSport Special.

Gloria Bistriţa a pierdut partida din această seară cu Steaua, care a folosit o echipă experimentală, scor 0-1. Unicul gol a fost înscris de Gabriel Iancu în minutul 59.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gymd
gymd  •  08 Mai 2013, 14:51

stati linistiti ca reveniti la anul, la ce aranjamente face tata Jean, in primele meciuri va fi parfum dupaia cadouri de craciun :))))))))))))))))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Mai 2013, 10:29

Lasa Manea ca si in Liga aII-a se pot aranja meciurile. Poate chiar mai in liniste. Oricum, acum sa fim sinceri, de cate ori trebuia sa retrogradeze Bistrita din 1990 pana acum? Poate doar in 2-3 ani a avut echipa de Liga I, in rest....doar aranjamente si reciprocitati. Felicitari pentru "trofeul pentru intreaga activitate" data lui Padureanu. Intr-o tara normala ar fi primit trofeul ala la puscarie pentru "cel mai in varsta puscarias" dar deh....suntem in Romania. Iar o sa imi stearga astia comentariu, vad ca au o obsesie pentru Padureanu asta. Probabil e ruda cu cineva de la gsp.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează