FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK GSP

Mangia anunță decizia categorică după ce Băluță l-a criticat » Ce spune fotbalistul Craiovei

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 11:59

Davis Mangia, antrenorul celor de la U Craiova, a susținut o conferință de presă, înainte de meciul cu Poli Iași, în care a vorbit despre situația lui Alex Băluță, exclus din lot după ce l-a criticat pe antrenor după meciul cu FCSB.

"În aceste zile nu am vorbit, ci am citit și am auzit multe greșeli. Este mai bine să clarificăm totul, mai ales pentru cei care iubesc clubul. Alex este un jucător important, e un internațional. Dar în această echipă, o echipă serioasă, sunt reguli. Una dintre ele este ca atunci când un jucător greșește, trebuie să luăm o decizie. Alex este în afara lotului pentru meciul cu Iași. Săptămâna viitoare vom vedea ce va fi. Sunt sigur că Alex va reveni și că va fi la echipa națională a României", a spus Devis Mangia la conferința de presă.

Și atacantul Alex Băluță, 24 de ani, a vorbit despre situația sa și și-a recunoscut greșeala.

"Sunt conștient de greșeala pe care am făcut-o. Mă așteptam la asemenea consecințe. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa. Am greșit și știu asta. Ce am spus a afectat și vestiarul, nu doar pe mine. Nu mă simt confortabil nefiind în lot. O să fiu lângă băieți și am încredere că vor câștiga acest meci", a declarat Băluță.

  • U Craiova - Poli Iași se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  13 Aprilie 2018, 18:40

Baluta sa ia aminte! Am mai vazut jucatori increzuti care s-au pierdut pe drum.El de circa 8 etape nu mai joaca nimic si are prtetentia sa fie titular.Pai asa crede Baluta ca merge?Sa-i fie rusine!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  13 Aprilie 2018, 18:20

Multumesc lua la pas titlul anul asta! Asa, oltenii au dat praz si au luat spaghetti...

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Aprilie 2018, 14:05

Daca inca n-a apucat sa arate ca este antrenor, Mangia macar se dovedeste un macaronar smecher. Stie ca echipa va pierde meciul cu Iasiul si are nevoie de un tap ispasitor, iar prostul de Baluta i-a oferit ocazia pe tava. CSU a mers bine in toamna cand jucatorii inca mai aveau tonusul imprimat de Gigi Multescu. Incet-incet Mangia s-a pus pe echipa cu sistemul cu trei fundasi, exact ca boala pe omul sarac. Ce conta pentru Mangia ca nu avea un varf de careu, ca nu avea o echipa cu gabarit normal, el stia una si buna: sistemul cu trei fundasi. Si odata implementat, sistemul a dus la ce se vede: jucatori iesiti din forma, joc rudimentar si stereotip cu centrari in careu pentru nimeni, dificultati in a inscrie goluri, jucatori mediocrii docili si supusi antrenorului care au luat locul unor titulari, jucatori tinuti pe banca din motive neclare (Gardos, Glavina, Mateiu), disparitii din lot (Screciu, Burlacu). Si echipa lui Multescu pierdea, dar macar pierdea frumos, nici Multescu nu avea cine stie ce lot, dar mereu gasea cate un junior si alte chestii. Umblau echipele in limba dupa Sceciu si acuma nici rezerva nu mai incape, joaca Bic. Gigi Multescu este cu trei clase peste Mangia, cat o fi el de italian si de antrenor. Daca va mai continua din vara, va fi vai de capul nostru. Oricum, vom pierde si locul 3, iar cupa, cupa e deja la Sibiu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează