FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - U CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Mangia "mușcă din contestatari": "Acum 2 săptămâni se spunea asta, acum Craiova e văzută candidată la titlu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 18:39

Devis Mangia, tehnicianul lui CS U Craiova, a vorbit în conferința de presă de azi despre duelul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaș.

"Va fi un meci interesant din punctul nostru de vedere, fiindcă trebuie să vedem la ce nivel suntem, să confirmăm victoriile din ultimele două partide (n.r - 5-1 la Voluntari și 3-0 cu Dinamo). Gaz Metan este pentru mine o echipă bună, care a început sezonul excelent, efectuează foarte bine tranziţia pozitivă, are jucători buni în toate poziţiile, în special în atac, dar eu sunt foarte mulţumit de echipa pe care o am şi sunt optimist.

Carlos Fortes este într-adevăr un jucător foarte bun, dar eu sunt mulţumit de atacanţii mei. Am început să lucrăm şi cu jucătorii noi, iar Koljic, Nuno Rocha, Meza Colli ne pot ajuta mult. Deocamdată, Meza Colli nu este pregătit, poate debuta la partida cu Viitorul, fiindcă nu vrem să riscăm cu el acum", a spus Italianul.

Tehnicianul oltenilor i-a ironziat pe cei care îl vedeau demis după startul dezamăgitor de sezon.

"Frumuseţea fotbalului este că acum două săptămâni eram văzuţi ca şi candidaţi la retrogradare, se urmărea dacă antrenorul este capabil să construiască o nouă echipă după ce s-au cedat anumiţi jucători, acum Craiova este considerată una dintre candidatele la titlu.

Eu, în schimb, mă gândesc numai la meciul următor, cu Mediaş. Nu m-am uitat la clasament în primele 7 etape, acum văd că pe primele 3 locuri sunt echipele care au fost şi anul trecut acolo. Avem nevoie de echilibru în orice situaţie, indiferent de rezultate. Este cam devreme să ne pronunţăm, dar cred că anul acesta vor fi mai multe echipe care vor lupta pentru titlu, nivelul campionatului este mai ridicat faţă de anul trecut", a mai spus Mangia la conferință. 

Vezi și: Pariu surprinzător al unei glorii oltene: "Va pleca pe 8-10 milioane de euro" » Ești de acord?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  13 Septembrie 2018, 20:58

Daca mai continua cateva saptamani incapatanarea patronului de a vinde fara sa cumpere, asa cum recunostea, la un moment dat, Marcel Popescu, atunci da, ne bateam la retrogradare. Oicum, punctele pierdute din cauza acestei incapatanari grotesti ne vor costa scump, indiferent de obiectiv, doar ca se vor vedea a sfarsit, cand oamenii vor uita startul. Iar d-ul Mangia trebuie sa isi recunoasca siesi ca incapatanarea de a nu schimba un sistem deficitar nu este semn de profesionalism. Nu de alta dar de cand jucam cu 4 fundasi exprimarea echipei este mult mai buna iar numarul golurilor primite este mult mai mic. Si da, avem un antrenor bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează