FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Mangia vrea să-i dea lovitura de grație FCSB-ului: "Dacă facem asta, e greu să pierdem" + Motivul pentru care nu face public primul "11"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 17:13

Deși obiectivul lor e Cupa, oltenii sunt pregătiți să-i administreze FCSB-ului o nouă înfrângere în campionat. Devis Mangia, 43 de ani, antrenorul lui U Craiova, e optimist înaintea partidei de luni și mărturisește cum vrea să-i surprindă pe roș-albaștri.

"Va fi un meci foarte greu, pentru că FCSB are cel mai bun lot din România. Cel mai important acum este să nu ne mai gândim la faptul că ne-am calificat în finala Cupei. Acum vorbim doar despre meciul cu FCSB, suntem concentrați pe asta.

Aş putea să vă spun şi primul «11», dar nu pot, din două motive: mai avem patru antrenamente şi nici nu vreau să avantajez adversarul sau să spună cineva că vreau să îl avantajez. Am dubii foarte mici în privinţa echipei de start. Contra lui FCSB voi folosi cel mai bun «11» pe care îl am la dispoziţie.

Este ceva ce vom încerca să schimbăm, dar problema e că nu suntem capabili să facem nişte lucruri pe care trebuie să le facem în fotbal. Soluția este clară, trebuie să mișcăm mingea mai repede, cu mai multă calitate și trebuie să alergăm mai mult fără minge. Asta este soluția pentru acest meci. Dacă facem așa, e greu să pierdem, nu doar în faţa FCSB, ci în faţa oricărei echipe", a declarat Devis Mangia, la conferința de presă de azi.

  • U Craiova - FCSB, ultimul meci al etapei a 9-a din play-off, se joacă luni, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și:  EXCLUSIV Am aflat cine arbitrează meciurile CFR-ului și FCSB-ului din etapa a 9-a! Nume grele trimise la Giurgiu și Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
dansy
dansy  •  12 Mai 2018, 13:55
Postat de sorinvision pe 12 Mai 2018, 06:55

Va fi greu cu Steaua, vor veni la Craiova sa-si joace ultima sansa. CFR se poate incurca la Giurgiu, Astra este in mare forma si daca Niculae nu vinde meciul CFR nu-i bate. Oricum echipele care vor reprezenta Romania in cupele europene par mai slabe ca niciodata, niciuna nu cred ca va ajunge in grupele UEFA in acest an.

Meciul e ca si vandut catre CFR.Te pui cu golan ii din fotbalul romanesc?

poison_3
poison_3  •  12 Mai 2018, 09:30
Postat de Marius Nica pe 11 Mai 2018, 18:01

v-ati pierdut numele si sigla va pierdeti palmaresul, va i-a Talpan si praful de sub fese iar voi inca mai aveti bani de buruieni pentru fumat? Nu ati trecut centrul terenul cu Iasi si voi sperati la manita? ***.

FîCîSîBî.istii sunt mai fuduli si mai aroganți decât real madrid.. :)))) Proștii Romaniei, ăștia sunt!

sorinvision
sorinvision  •  12 Mai 2018, 06:55

Va fi greu cu Steaua, vor veni la Craiova sa-si joace ultima sansa. CFR se poate incurca la Giurgiu, Astra este in mare forma si daca Niculae nu vinde meciul CFR nu-i bate. Oricum echipele care vor reprezenta Romania in cupele europene par mai slabe ca niciodata, niciuna nu cred ca va ajunge in grupele UEFA in acest an.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează