FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MApN a închis comunicațiile! Armata e acuzată că nu vrea să negocieze cu Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 12:49

Mai multe nume importante din istoria Stelei, precum Anghel Iordănescu, militează pentru negocieri între Becali și CSA pentru a stinge conflictul dintre cele două părți.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a dezvăluit însă că MApN refuză dialogul pentru a ajunge la o înțelegere cu privire la marca Steaua

"Dezamagirea mea cea mai mare este legată de toți miniștrii care s-au perindat pe la MApN, dar nu au vrut să stea de vorbă cu nimeni. Lumea îi reproșează domnului Becali că nu vrea să discute cu cei de la CSA și MApN. Dar nimeni de acolo nu își dorește. Ca să vă faceți o idee, fostul ministru Dușa nu a vrut să îl primească în audiență nici măcar pe Ilie Năstase.

Nu mă surprinde faptul că Iordănescu e în căutare de sponsori pentru echipa CSA. Așa cum nu mă surprinde nici atitudinea lui Victor Pițurcă și cea a lui Tudorel Stoica", a spus Duckadam la TV Sprot ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
lucian000
lucian000  •  04 Mai 2017, 19:02

Conflict între un proprietar și un chiriaș nu exista , că csa spune că ei adica generalii au votat pt Becali la Steaua , deci vor bani mai multi și Becali nu a vrut deci când două persoane proprietar și chiriaș nu se înțeleg rup unilateral contractul , dacă au csa și Becali un contract atunci cum trimiți in judecata chiriașul dacă tu că și proprietar și un contract , adică ai un contract ilegal și tot tu proprietar îl dai în judecată pe chiriaș , și vrei proprietatea înapoi da mai vrei și mai multi bani pe chirie , de neînțeles ce face csa , nu sunt nici pro nici contra Becali , Pârvulescu Lucian

corectu
corectu  •  04 Mai 2017, 16:16

Sa aiba de luat banii acestia.Sigur se vor alege cu praful de pe toba.

gannicus2014
gannicus2014  •  04 Mai 2017, 15:27

hopa , ce titlu bombastic , ati descoperit apa calda ... din secunda in care i-au cerut 10 % din VENITURILE anuale , fara marja de negociere , s-a stiut ca nu doresc sa trateze cu pipereanul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close