FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MApN-ul a găsit deja sponsori pentru Steaua: "Au pus o singură condiţie"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 22:11

Florin Talpan, juristul celor de la MApN, a dezvăluit că mai mulţi oameni de afaceri s-au arătat dispuşi să investească la Steaua, dacă echipa va fi preluată de Armată.

"M-au contactat deja oameni de afaceri care doresc să investească la Steaua. Singura condiție este să existe o singură echipă. Cea înființată în Liga 5 poate să devină echipa a doua sau chiar a treia a clubului", a spus Florin Talpan la DigiSport.

CSA înscrisese deja o echipă în Liga 5, însă a hotărît să o retragă pînă la urmă şi să înceapă din sezonul viitor.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (137)
valentinn10
valentinn10  •  02 Septembrie 2015, 08:51

Pentru mine STELUTA e una singura, ca se numeste FCSB , foarte bine , e tot STELUTA mea si daca nu era Becali , STEAUA nu mai era . Curaj Gigi nimeni nu te va dobori cu atat mai putin armata , nu o sa-i ajute nimeni si ei nu au bani nici pentru calti sa curete armele alea vechi de o suta de darmite sa mai investeasca in STEAUA , vai steaua lor

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  01 Septembrie 2015, 23:23
Postat de crotalie pe 01 Septembrie 2015, 23:20

Deja intre noi si nea Gigi care e om bun si echipa lui pe care o iubim s-a format un fluid foarte rezistent care ne leaga si pe care generalii nu-l vor putea distruge niciodata si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

nu mai ai haz,magherule,de ceva timp..iți cam pierzi din indemânare.mai bine intri cu celălalt cont,ăla in care te crezi boier..la inepțiile pe care le scoți din tine,imposibil să nu provoci zămbete...

catalynn
catalynn  •  01 Septembrie 2015, 23:09

Ca sunt multi care urasc Steaua nu e nicio noutate, e asa de cand eram copii si erau unii ca Borcea care nu ieseau din casa o saptamana cand obtineau o perfomanta notabila, insa sa fie unii care sa il sustina pe jiji, fara a fi platiti sau avea vreu beneficiu personal, chiar nu credeam ca e posibil. jiji este un gainat pe balzonul Stelei, cu cat e inalturat mai rapid, cu atat mai bine! Sunt unii mai ceva ca in povestea aia a lui Creanga cu drobul de sare de pe soba, cum ca vai ce se face Steaua fara falimentarul jiji. Pt ei doar atat: Steaua este cel mai mare brand fotbalistic al tarii, daca e manageriat cum trebuie poate aduce bani frumosi, nu e nevoie de pomeni, iar pt jiji acelasi VPM!

Vezi toate comentariile (137)
Comentează