FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MApN vrea chirie mai mare » Steaua spune adio stadionului Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 februarie 2013 09:55

Steaua are şanse mici să mai joace pe Ghencea în a doua parte a sezonului după ce MApN a anunţat că ar vrea să primească mai mulţi bani pentru chirie.

Ministrul apărării, Mircea Duşa, a declarat că îşi doreşte să mărească chiria stadionului Ghencea. "Nu vrem să vindem nimic, vrem doar să obţinem o chirie mai bună!".

Gigi Becali a reacţionat imediat: "Nu mă mai interesează stadionul ăla. Eu am vrut să-l cumpăr, dar nu mi-au dat voie. Acum există Arena Naţională, un stadion mult mai performant. Nici să joace Steaua acolo nu mă mai interesează. Chiria pe Naţional este de 18.000 de euro, iar pe Ghencea, 23.000 de euro".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  03 Februarie 2013, 00:54
Postat de kily pe 02 Februarie 2013, 10:39

vor ajunge pe ASTRA din Ploiesti...

Sper sa nu, dar la cat de distrus e jiji, ma astept la orice ....

walhalla
walhalla  •  02 Februarie 2013, 15:03

Dusa a lu' Cacarau sa-si duca soldatii sa se antreneze pentru viitoarele confruntari din Afganistan, Iran, Mali, etc...Sa faca si armata romana ceva, nu sa bata toata ziua pas de defilare.

superstar20
superstar20  •  02 Februarie 2013, 14:49

Stadionul se degradeaza tot mai mult iar Mapn creste chiria. Tare asta. Probabil se asteapta ca tot clubul sa investeasca in stadion. Probabil ca mergea asta cand nu erau alternative, dar uite ca nu le mai merge generalilor. Exista National Arena. Aici chiar fac o mare gresala, dupa ce ca nu fac nimic cu stadionul ala au si pretentii la mai multi bani. Nu e corect.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează