FOTBAL  »  LIGA 1  »  INTERVIU

Mara: "Cu Oţelul va fi foarte greu"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Mijlocaşul Unirii Urziceni, Bogdan Mara, a acordat un scurt interviu la sfîrşitul partidei amicale cu Concordia Chiajna (2-1). Fotbalistul, care în această toamnă va împlini 30 de ani, a prefaţat disputa din returul Ligii I.
- Bogdan, cum a fost cu Chiajna?
- În primul rînd a fost un joc de antrenament, un ultim test pentru meciul de sîmbătă cu Oţelul. Terenul a fost însă puţin mai dificil. E bine că am cîştigat, e o victorie de moral. A fost cam frig astăzi, sper că se va încălzi vremea pînă sîmbătă şi să vină lumea la stadion să ne ajute să cîştigăm.
- Calificarea în Cupa UEFA e un obiectiv realizabil?
- La sfîrşitul campionatului sper să fim în primele 6 echipe din Liga I, pe un loc de cupă europeană. Acolo trebuie să fim la final şi sper că nu ne vor fi puse beţe în roate. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, să fim uniţi şi concentraţi şi astfel ne vom atinge obiectivul. Restul nu ne interesează.
- Sînt frustraţi granzii că sînteţi în faţa lor în clasament?
- Nu ştiu. Oricum, pe noi nu ne interesează jocurile de culise sau alte discuţii. Noi ne vedem de treaba noastră, sîntem modeşti şi vorbim pe teren nu prin ziare sau la televizor.
- Cum va fi meciul cu Otelul?
- Cu gălăţenii va fi foarte greu pentru că în această pauză de campionat s-au întărit. Au o echipă care, personal, îmi place, o formaţie ofensivă care înscrie foarte multe goluri. Sper să fim noi cei care vom învinge sîmbătă.

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (8)
 •  23 Februarie 2008, 09:08

Jos palaria pentru modestia ta, Mara ! Respect!

 •  21 Februarie 2008, 21:55

Primul site al studentilor galateni.Cursuri,seminarii,laboratoare,forum.

 •  21 Februarie 2008, 21:55

va da maxim otelul o sa faq scor cu voi forza otelul parlitilor din urziceni :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează