FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR CLUJ 0-3

“Maradona”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Fabbiani a marcat la Arad printr-o execuţie pe care marele Diego a dus-o la rang de artă.

Fabbiani se va întoarce în pri­mul “11” al CFR-ului la meciul pe care vişiniii îl vor disputa miercuri, împotriva Vasluiului. La Arad, “copilul răsfăţat” din atacul lui Andone a reuşit o execuţie fabuloasă, la cîteva secunde după ce a intrat pe teren. Procedeul prin care “Căpcăunul” a înscris se nu­meşte rabona: piciorul care loveşte mingea este trecut prin spatele celui de sprijin.

Această lovitură a fost pa­ten­ta­tă de Giovanni Roccotelli, fost jucător la Ascoli în anii ‘80, iar Maradona o folosea atît pentru a pasa, cît şi pentru a centra.

Cadu l-a comparat pe Fabbiani chiar cu ido­lul Argentinei. “Fabbiani e Mara­do­na! A reuşit o execuţie incredibilă. Cristian e un jucă­tor foarte bun, adesea excep­ţio­nal. A traversat nişte momente mai dificile în acest sezon, dar acestea apar în viaţa oricărui fotbalist. Mă bucur că a marcat şi a scăpat de ghinioane”, a declarat fundaşul portughez.

10 goluri a marcat în acest cam­pionat Fabbiani, adus în vară pentru 2,2 milioane €.

9 etape fără gol trecuseră de la precedenta reuşită a lui Fabbiani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
 •  22 Aprilie 2008, 12:03

"La rabona" o facea frecvent Maradona mult unainte sa vina in europa si mult inainte de '80. Foarte probabil o vazuse si el pe la altii prin argentina. "la rabona" este de mult denumirea unei figuri din tango (asemanatoare cu manevra din fotbal); si am motive sa cred ca argentinienii se pricep mai bine la tango decit italienii.

 •  21 Aprilie 2008, 11:52

- Otelul a fost blat, au jucat teatru tot meciul

 •  21 Aprilie 2008, 11:42

@ NeoBlack: Somn usor in continuare! Sa vii sa-ti dau un dvd cu meciurile dintre Steaua si CFR, asta in caz ca vrei sa inveti sa faci diferenta intre meciurile pe bune si antrenamentele cu public, ok? :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează