FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marca e pe planul doi în Ghencea » Obiectivul numărul unu al Stelei pentru această iarnă

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 18:28

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre conflictul pe care îl are echipa sa cu MApN pentru marca Steaua, pierdută la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de campioana României.
După ce au evoluat în campionat, la meciul cu CSMS Iaşi, 1-0, cu emblema acoperită pe tricouri, dar şi pe întregul stadion, iar pe tabelă a apărut numele Gazde în loc de Steaua, "roş-albaştrii" s-au înţeles cu Armata pentru a putea folosi însemnele la ultimele două meciuri din 2014. Cele două partide au trecut, astfel că părţile trebuie să treacă din nou la masa negocierilor. Campioana României are însă alte priorităţi pentru început.

”Noi nu vrem să negociem cu Armata, sper să fie o înţelegere. Dacă nu, atunci vom pune în aplicare decizia Înaltei Curţi. În momentul de faţă, prioritate au contractele jucătorilor aflate la scadenţă. Noi vrem să prelungim angajamentele acestora.

În cazul în care nu ne vom înţelege, vom vedea ce jucători vom transfera, pentru că ne dorim o echipă puternică, capabilă să cîştige toate trofeele pe plan intern, dar şi să se califice în Champions League, în ediţia viitoare”, a spus Valeriu Argăseală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
rnb9
rnb9  •  16 Decembrie 2014, 18:04
Postat de teodor.muresan pe 15 Decembrie 2014, 23:18

Adjudecat.

mersi, apreciez, totusi daca vreti sa facem o asociatie de suporteri ulterior si un club sportiv [email protected] si vedem cum facem sa punem in practica un proiect daca altii au facut cluburi la 1895 (Flamengo) - care are tot dungi orizontale rosu si negru asa cum vreau sa fie Rosunegru Bucuresti / Rossonero Bucharest /RNB / Red N Black

xnread
xnread  •  16 Decembrie 2014, 17:17

Acum douazeci si cinci de ani s-a prabusit Zidul Berlinului insa fortificatii de scindare inca exista, subconstientul fiecaruia adapostind relicve ale trecutului..otrava comunismului n-a fost materiala ci spirituala, caracterizata prin indobitocirea maselor iar sportul,implicit sportul rege n-a ramas nealterat ;-)E timpul salubrizarii..;-)

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Decembrie 2014, 02:05

N-o sa tin viata mea cu FC Pipera. Daca ciobanul schimba culorile si stema, e foarte clar ca se rupe definitiv de ceea ce inseamna Steaua. Iubesc Steaua pentru istorie, palmares si legende.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează