FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI - STEAUA 0-1

Marcă înregistrată

Eugen Baciu, Baciu, Steaua
Eugen Baciu, Baciu, Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2009 00:00

Steaua s-a impus din nou în repriza secundă, după 45 de minute mediocre, la fel cum o făcuse şi cu Ujpest, Ceahlăul şi Saint Patrick's

Bergodi e parolist. Italianul a trimis pe teren la Galaţi o formaţie stelistă cu Iacob şi Ninu printre titulari. Alături de deja "veteranii" Ionescu şi Tudose, dar şi de mult mai titraţii Petre Marin şi  Zapata. Însă Steaua nu a fost aluatul pe care tehnicianul din Peninsulă şi l-ar fi dorit. "Verzii" stelişti au alcătuit un angrenaj care scîrţîie, desele nesincronizări dintre Tudose şi Baciu sau Szekely şi Ninu enervîndu-l la culme pe Bergodi. Practic, primul sfert de oră a fost un duel orb, între două formaţii care nu şi-au găsit cadenţa.

Zero Steaua
Trupa din Ghencea a semănat leit cu cea din prima repriză cu Saint Patrick's. Zero realizări, zero şuturi pe poartă. Gălăţenii s-au temut la început, dar au prins curaj cînd au văzut că în faţa lor au doar nişte umbre cu emblema Stelei.

Prima situaţie uriaşă de gol a venit în minutul 27, dar reluarea pe spate a lui Matei a trecut razant cu bara. Faza din minutul 38 îl va bîntui nopţi multe pe Munteanu. Vîrful gălăţenilor, Marius Matei, a făcut 5.000 de spectatori să se programeze la Cardiologie, după ce a trimis pe lîngă poartă din şase metri, avînd toată poarta goală în faţă.

Trezirea
La reluare, muştruluiala lui Bergodi a dat roade. Petre Marin a dat o pasă de 35 de metri, însă Szekely a trimis slab (52). Cinci minute mai tîrziu, Paraschiv a fost blocat excelent de Zapata, pentru ca în minutul 59 un contraatac fulger al steliştilor purtat de Andrei Ionescu şi finalizat de Surdu să aducă delirul pe banca oaspeţilor. Rămaşi în 10, steliştii au stat la cutie pe final, mulţumindu-se să apere rezultatul. Trei puncte care dau moral oamenilor lui Bergodi în aşteptarea duminicii în care urmează "derby de România" Steaua - Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
 •  24 August 2009, 11:35

ionut petrisor esti un idiot...Steaua in prima repriza cu Saint Patrick`s a ratat cel putin 2 ocazii mari (baciu si nicolita parca), nu cum scrii tu ca a fost "zero".daca esti atat de prost, ba baiatule NU mai scrie "la ziar".oricum asta nu mai poate fi numit site de sport, ziar de sport sau ce ccaacaat vreti voi sa fie.MMUU IIEE gsp!!!MMUUIIEE gigi!!!

 •  24 August 2009, 11:32

Blat Dorinel stie.... Good bye Dorinel...

 •  24 August 2009, 11:28

asa ba martafoilor asa intelegeti voi sa incurajati tinerii.Voi aveti interesul sa mentineti starea de tensiune si nemultumore ca sa puteti sa va vindeti maculatura si ce nu se vinde ramana tot maculatura.Vai de capul vostru de mahalagii!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează