FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1

Marcatorul CFR-ului în meciul cu Craiova nu îndrăznește să spere la o convocare: "Euro a rămas un vis"

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 00:00

Adrian Păun, 21 de ani, speră să își recâștige locul în primul "11" la CFR şi e conştient că e greu să mai fie selecţionat de Iordănescu.

- Adi, cui i-ai dedicat golul din partida cu Craiova?
- Mamei mele! A venit la meci să mă vadă și era chiar în tribună, în spatele băncii noastre de rezerve, și imediat după gol m-am îndreptat spre ea.

- A venit foarte greu golul, te-ai gândit vreo secundă că puteți pierde în fața oltenilor?
- M-am gândit și la lucrul ăsta văzând că am avut ocazii și mingea nu intra în poartă, dar într-un final am înscris și puteam chiar să câștigăm toate cele 3 puncte pe sfârșitul meciului.

- În ultima perioadă nu te-ai mai impus ca titular. Ce s-a întâmplat?
- Da, ai dreptate. Nu știu care este problema, dar sper ca odată intrat din nou printre titulari să rămân acolo pentru că normal că nu mă simt bine când sunt lăsat pe bancă. Și cred că niciunui jucător nu-i convine lucrul acesta.

- Ești titular incontestabil la U21, te gândești să prinzi lotul naționalei mari pentru Euro?
- Toți sperăm asta, dar pentru mine e foarte greu pentru că nici nu am jucat foarte mult în ultima perioadă și, în plus, jucăm și în play-out. A fost un vis frumos, dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. Eu voi munci în continuare la fel de mult și sper să prind echipa în postura de titular și să ajut cât pot eu de mult pentru a fi chemat în continuare la Under 21.

2 goluriîn 29 de meciuri a marcat mijlocașul pentru clujeni în acest sezon în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează