FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI

Marcatorul lui Liverpool pe Bernabeu este dorit în Ghencea! Vine Benayoun la Steaua? :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

Shon Mekyten, omul de afaceri israelian care intenţionează să cumpere Steaua, are planuri mari în eventualitatea în care ar ajunge la conducerea grupării din Ghencea. Pe lîngă Ben Sahar sau Tamit Cohen, Mekyten spune că îl va aduce la Steaua şi pe starul lui FC Liverpool, Yossi Benayoun:

"Aş aduce în Ghencea 3-4 jucători de mare calibru, de la care cei tineri să aibă ce deprinde. Pot da chiar şi cîteva nume. Unul este mijlocaşul lui Liverpool, Yossi Benayoun. Chiar am vorbit cu el despre acest lucru. Sîntem prieteni buni şi i-am spus că îl aduc în Ghencea dacă preiau clubul. Cum să nu vină în România dacă eu îl asigur că va avea acelaşi contract ca în Anglia?"

Cine este Benayoun? Titular în ultimul timp la Liverpool, internaţionalul israelian este chiar marcatorul unicului gol al întîlnirii pe care "cormoranii" au disputat-o la mijlocul săptămînii în turul "optimilor" Champions League pe terenul lui Real Madrid. Mijlocaşul care a mai evoluat de-a lungul carierei la Beer Sheva, Maccabi Haifa, Racing Santander şi West Ham, a ajuns pe Anfield Road în 2007 pentru 7 milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
 •  28 Februarie 2009, 16:12

Eu am citit multe aberatii in acest ziar, dar aceasta chiar ca le intrece pe toate.

 •  28 Februarie 2009, 14:25

HaHaHa...sunteti penibili de-a dreptul 1.Israelianul ala nici macar nu a cumparat momentan clubul, ca sa nu mai zic ca nici macar tratative nu au fost in directia asta... 2.Oricat de bun prieten o fi cu benayoun nu-l vad pe ala plecand de pe anfield road spre pajistea din ghencea in cazul in care tranzactia se va materializa intre cioban si israelian 3.ciobanul nu o sa vanda niciodata steaua ca o sa-si piarda singura posibilitate de a aparea pe tv.. 4. voi va suportati intrebarile astea de c

 •  28 Februarie 2009, 13:33

Mai chiar nu va dati seama..ala joaca meci de meci la liverpool si vine la steaua ca sa il tina lacatus pe banca;) =)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează