LIGA 1  ·  STEAUA

Marcel Popescu începe în forţă munca la Steaua » Se implică la Yazalde!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de , - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 21:43

Primul jucător pe care Marcel Popescu vrea să-l aducă în Ghencea este atacantul portughez de 22 de ani

Yazalde Gomes Pinto, vîrful dorit de Mihai Stoica în Ghencea de la vară, e tot mai aproape de Steaua. Transferul fotbalistului de 22 de ani este mai uşor de perfectat acum, deoarece Marcel Popescu este reprezentantul jucătorului care evoluează la Rio Ave. Impresarul deţine chiar o hîrtie din partea Bragăi, club de care aparţine Yazalde, pentru a-l putea transfera în România.

În urmă cu o săptămînă, Miohai Stoica a mers în mod expres în Portugalia pentru a se întîlni cu Yazalde. Managerul stelist a asistat la Rio Ave - Naval, iar în final a vorbit cu fostul internaţional de tineret lusitan. "Mihai Stoica mă vrea la Steaua. I-am spus să trateze cu Braga, mi-aş dori să ajung în România!", a recunoscut în urmă cu cîteva zile Yazalde pentru Gazeta Sporturilor.


4 goluri a marcat Yazalde în actualul sezon pentru Rio Ave, el evoluînd în 23 de meciuriDetalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (8)
alex0909  •  28 Aprilie 2011, 12:07

asa jucatori transferi , asa joci

kily  •  28 Aprilie 2011, 11:07

SI BILASCO TOT 4 GOLURI ARE SI NU'L INGHITE NIMENI IN GHENCEA! CE ATACANT ESTE ASTA?! MAI BINE IL CUMPARA PE MAICON SI ADUC MIJLOCASI CARE SA STIE JOCUL, PENTRU CA CEI DE'ACUM AR TREBUI DATI TOTI AFARA, CU DODEL SI BANEL IN FRUNTE!

steaua_suntem_noi  •  28 Aprilie 2011, 10:47

atacant. 4 goluri in 23 de meciuri. fara comentarii suplimentare.

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1