FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Marcel Pușcaș îl sfătuiește pe Adrian Mititelu să vândă: „90% dintre străini vor să plece”

Foto: Marcel Pușcaș
Foto: Marcel Pușcaș

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 10:44 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 13:25

Președintele lui FCU Craiova, Marcel Pușcaș, i-a sugerat lui Adrian Mititelu, patronul clubului, să vândă autocarul de 500.000 de euro al echipei din cauza drumurilor proaste și a traficului infernal.

FCU Craiova a pierdut vineri, la Sibiu, 0-1, însă conducerea clubului ține în continuare de antrenorul Giovanni Costantino.

Gigi Becali, altă rafală de declarații sexiste după arbitrajul din FCSB - FC Botoșani: „Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul! E sora noastră, vine la mine la biserică, dar să arbitreze doar femei”
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
Gigi Becali, altă rafală de declarații sexiste după arbitrajul din FCSB - FC Botoșani: „Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul! E sora noastră, vine la mine la biserică, dar să arbitreze doar femei”

Președintele clubului, Marcel Pușcaș, susține că nu se pune problema înlocuirii antrenorului italian, deocamdată, însă are o altă sugestie pentru patronul Adrian Mititelu. Să vândă autocarul echipei!

Marcel Pușcaș: „A fost infernal drumul. În patru ore am parcurs o sută de metri”

La întoarcerea de la Sibiu, FCU a stat ore întregi în trafic, pe Valea Oltului, din cauza unui accident rutier, povestește Pușcaș: „A fost infernal drumul. În patru ore am parcurs o sută de metri. Echipa era la vreo 40 km în spate. A fost un accident și au fost doi morți.

+12 FOTO

Imaginați-vă că unii jucători vin din țări civilizate, gen Belgia, Olanda, și când văd în cât timp faci un drum Botoșani – Craiova sau Craiova – Cluj… Ar trebui ca Adrian Mititelu să vândă autocarul acela unic, dacă stai 4 ore nemișcat. 90% dintre străini vor să plece cât mai repede din România, să stea un an-doi și apoi gata”, a spus Marcel Pușcaș la Digi Sport.

Autocarul a fost cumpărat de Adrian Mititelu în vara lui 2021

Autocarul respectiv a fost cumpărat de Adrian Mititelu în vara lui 2021. „Are toate dotările necesare pentru ca noi și jucătorii să avem confortul necesar. Mă bucur că echipa la care activez merge pe această linie a performanței, acest lucru se vede și din achizițonarea acestui Maybach al autocarelor.

Designul e foarte frumos, aici merită felicitări echipa de marketing a Universității Craiova. Sper ca în viitor să achizițonăm și unul descperit pentru a sărbători un trofeu”, declara, la vremea respectivă, Adrian Mutu, antrenorul de atunci al oltenilor.

Adrian Mititelu jr, despre autocar: „Valorează 550.000 de euro plus TVA”

La rându-i, Adrian Mititelu jr spunea: „Dorim să fim la un nivel foarte înalt din punct de vedere fotbalistic și să împrumutăm câte ceva din marketingul cluburilor de afară. Sperăm că acest autocar va responsabiliza puțin fotbaliștii, staff-ul, încât să performăm și pe plan fotbalistic, nu doar la marketing. Mă bucur că avem cel mai frumos autocar din țară”.

Mititelu a vorbit și la GSP.LIVE despre autocar: „Avem cel mai frumos autocar. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină cu 120.000 de euro. Valorează 550.000 de euro plus TVA”.

VIDEO. Marcel Pușcaș: „Nu cred că FCSB poate pierde titlul anul ăsta”

Mai puteți citi:

Întâlnire decisivă la Dinamo! Nu vrea să fie de decor, ci să fie ascultat

Cristi Balaj anunță cum l-a convins Filippo Falco pe Adrian Mutu: „Semnalele sunt pozitive” » Durata contractului cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Dansss
Dansss  •  27 Februarie 2024, 21:14

Vinde-l mititelule, in liga a 2-a puteti sa mergeti si cu masinile personale! I-auzi si la prostanacul asta, il sfatuieste sa-l vanda ca se strica pe drumurile din Romania, de parca ceilalti merg pe alte drumuri!!!! De fapt, echipele care se respecta merg cu avionul!!!! Pentru voi si painea-i scumpa!!! Bine ca te-mbraci cu geci de blana ca Shakira!

brera30
brera30  •  26 Februarie 2024, 13:26

Cu alte cuvinte, miti nu mai are cash.

MariusAL
MariusAL  •  26 Februarie 2024, 13:00

Câtă prostie… câtă îngâmfare… câtă fudulie prostească! Să cumperi autocar mai scump ca FC Barcelona pentru a fi folosit în România!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează