FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - VOLUNTARI

EXCLUSIV Oficialul Craiovei a prefațat barajul pentru Europa: „Voluntari are una dintre cele mai bune echipe din campionat”

Oficialul Craiovei a prefațat barajul pentru Europa: „Voluntari are una dintre cele mai bune echipe din campionat”
Oficialul Craiovei a prefațat barajul pentru Europa: „Voluntari are una dintre cele mai bune echipe din campionat”

Articol de , - Publicat vineri, 26 mai 2023 13:02 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 14:51

Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, a analizat meciul de baraj pentru preliminariile Conference League cu FC Voluntari. Câștigătoarea duelului din Bănie se va duela în al doilea baraj, care va duce direct în turul 3 Conference, cu CFR Cluj sau CSU Craiova, echipele care mai pot termina pe locul 3 în play-off.

  • FCU Craiova - FC Voluntari are loc azi, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Marcel Pușcaș a lăudat FC Voluntari, în direct la GSP Live, și consideră că echipa ilfoveană e una dintre cele mai bune din SuperLiga. De asemenea, oficialul de la FCU Craiova a vorbit și despre importanța suporterilor la meciul de pe „Ion Oblemenco”.

Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor » Ce se întâmplă cu Ianis Hagi
ROMÂNIA
Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor » Ce se întâmplă cu Ianis Hagi

Din informațiile GSP, oltenii așteaptă aproximativ 8.000 de suporteri la meciul cu Voluntari.

VIDEO. Marcel Pușcaș a prefațat FCU Craiova - FC Voluntari

„Ne așteptam să ocupăm acest loc (n.r. - locul 1 în play-out) cu două-trei etape mai devreme. E un avantaj că jucăm acasă, dar meciul e extrem de greu. Voluntari are una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători maturi, masiziv, Nemec, Armaș, Rață, Damașcan. 

E o echipă bună și matură, fără complexe în fața formațiilor din România. Dacă abordăm meciul cum trebuie, șansele sunt mari. Dacă avem sincope, s-ar putea să avem probleme. Ca în campionat, de la 3-1 pentru noi, au revenit la 3-3 și puteau să facă 4-3, au avut posesie, ocazii. 

Avem un hop de trecut, sper să îl trecem. Eu cred că vor veni oameni la meci, e și miză mare, e și vineri, mâine e liber, nu au motive să nu o facă. Suporterii sunt bine-veniți, trebuie să fie al 12-lea jucător. Dacă încurajează echipa în momentele dificile, sunt un sprijin real. 

La noi e mare tradiție și un grup mare e alături de echipă de mulți ani, merită respect suporterii. Jucătorii trebuie încurajați pe tot parcursul meciului, dar mai ales în momentele grele”, a declarat Marcel Pușcaș la GSP Live.

Citește și: 

Gică Hagi nu exclude o plecare de la Farul » Ce condiție pune
FARUL
Gică Hagi nu exclude o plecare de la Farul » Ce condiție pune
Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat:  „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”
FCSB
Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat: „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  26 Mai 2023, 20:01
Postat de nasty1 pe 26 Mai 2023, 18:04

Da, Cartul vostru!

Cartu a fost jucator legenda si antrenor la Craiova cine e clovnul de Marcelina minciunica? A mai adaugat un zero la nr de spectatori și iar se face de ras.

nasty1
nasty1  •  26 Mai 2023, 18:04
Postat de eterrna.terrra.nova pe 26 Mai 2023, 16:35

Exista vreun președinte de club mai penibil ca Marelica?

Da, Cartul vostru!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  26 Mai 2023, 16:35

Exista vreun președinte de club mai penibil ca Marelica?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează