FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alt caz Stoian la FCSB? Gigi Becali și MM Stoica, făcuți praf pentru noua țintă la transferuri: „Nu poate juca vârf împins, «specialiștilor»! Dumnezeu cu mila!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 10:05

Marcel Pușcaș (58 de ani), președintele cu care FC U Craiova a ratat în acest sezon promovarea în Liga 2 și fost fotbalist al Stelei, îi critică aprig pe șefii lui FCSB, mai cu seamă pe managerul Mihai Stoica.

Pușcaș a reacționat prompt pe facebook după ce Mihai Stoica, invitat într-o emisiune televizată, ar fi spus despre Andrei Ivan (22 de ani), fotbalist dorit de FCSB, că va juca doar vârf împins dacă vine la roș-albaștri. Este și dorința lui Becali, care nu e mare fan Gnohere și Hora. 

marcel puscas adrian mititelu junior

Marcel Pușcaș a ironizat planul șefilor FCSB, explicând că îl cunoaște pe fostul fotbalist al lui CSU Craiova de la loturile naționale de juniori și că acesta nu poate juca decât în bandă: 

„Ivan nu poate juca vârf împins cum văd «specialiștii» FCSB. El este foarte bun pe flancuri. De ce? Pentru că trebuie să știi fotbal. Un jucător trebuie folosit acolo unde performează, unde are cel mai bun randament. Mă mir că «specialiștii» FCSB îl vor ca vârf. No Chance! Va eșua! Dumnezeu cu mila”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

 993305-

ÎNCĂ UN Caz ADRIAN Stoian? 

Adrian Stoian a fost adus în iarnă la FCSB, de la Crotone, ca mijlocaș central, deși poziția lui de bază este cea de mijlocaș stânga. Mihai Teja, antrenorul care tocmai a plecat de la roș-albaștri, a șocat zilele trecute, mărturisind că și-a dat seama că Stoian nu poate juca central abia după câteva meciuri! Fotbalistul în vârstă de 28 de ani nu a dat randament în tricoul vicecampioanei și e pe lista de transferuri. 

Vezi și: Darius Olaru nu vine de acum la FCSB! Gaz Metan a dezvăluit contractul cu Gigi Becali: „Am făcut un «deal» bun”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
stelist1986
stelist1986  •  22 Mai 2019, 14:59

Nu inteleg cum poate cineva sa alerge dupa un atacant care da doua goluri pe sezon? Speri tu ca-l faci la Steaua sa dea 20? Andrei Ivan rateaza 9/ 10 singur cu portarul, n-are cum sa fie fotbalist vreodata. Nila era super scula pe langa asta

433182674166195
Radu Rodica Strainu  •  22 Mai 2019, 14:25
Postat de malkin71 pe 22 Mai 2019, 11:38

Haideti se scrie legat, fir-ar ea de scoala.

din tot ce am scris eu, tu corectezi greselile mele de ortografie?super d-le Malkin71! sunteti un adevarat profesor de limba romana. multumesc ,dar pe viitor, faceti observati despre ce scriu (adica despre subiectul respectiv) nimeni nu este perfect !!! o zi buna

adriann_
adriann_  •  22 Mai 2019, 12:59
Postat de observator_federal pe 22 Mai 2019, 12:44

Dacă persoana care aduce fotbaliști la Craiova este aceeași care i-a adus pe Mangia, Mitriță, Koljic, Kelic, Cicâldău și ceilalți câțiva foarte buni, atunci așteptăm cu încredere noile transferuri. Dacă.

Mda, bun acel "daca", mai ales de cand s-au facut transferuri gen Fortes, Cristea samd. Daca e urmareste performanta, nu doar vanzarile, ar merge si Teixeira pe un an, mai ales ca a fost aruncat de cioban ca o masea stricata. Sigur, de vazut cu cate kile se intoarce din vacanta etc.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează