FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

“Marchează la pipiţe”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

Amalia Granata, fotomodelul care are un copil cu Fabbiani, l-a acuzat pe atacantul lui CFR că este un tată iresponsabil.

“Căpcăunul” Cristian Fabbiani ar face faţă fără probleme într-o te­le­novelă sud-americană de suc­ces. În vacanţa de vară, “Shrek” a bifat o nouă cucerire în viaţa sa amo­roasă, care ţine capul de afiş în show-bizul argentinian.

Unul dintre motivele pentru care Shrek îşi doreşte să se întoarcă în Argentina este şi faptul că a fă­cut o pasiune pentru Fernanda Vi­ves, una din bombele sexy ale show-uri­lor erotice din patria lui Ma­­radona, un fel de Laura An­dr­e­şan la noi.

Presa argentiniană de profil a vorbit despre noua cucerire a lui Fabbiani ca fiind motivul pentru care Shrek s-a despărţit de logod­ni­ca sa, fotomodelul Amalia Gra­na­ta, căreia i-a dăruit o fetiţă, Uma, în urmă cu două luni. Înfuriată, Ama­lia Granata a rupt relaţia cu Fabbiani şi s-a întors împreună cu fiica sa, acasă, la părinţi. Ea l-a acuzat pe jucătorul clujenilor că e un tată denaturat şi că venea acasă la ore tîrzii.

“Mi se pare trist, chiar jal­nic, faptul că pentru Cristian fiecare pi­pi­ţă care-i iese în cale este ca şi mireasa lui. În cazul aces­ta ar tre­bui să aibă vreo 20.000 de mi­rese”, a răbufnit Ama­lia într-un show tele­vizat. Foto­mo­de­lul, des­­pre care s-a spe­culat că ar fi avut o relaţie cu Robbie Williams îna­intea lui Fabbiani, i-a cerut ex­pli­caţii aces­tuia. “Vorbesc în fie­care zi cu Fabbiani pentru că este tatăl fiicei mele. L-am întrebat ce este cu această femeie, iar el mi-a spus că nu e nimic adevărat. Nu ştiu dacă să-l cred”, a adăugat ea.

“A stat o lună în Argentina timp în care a dedicat fiicei sale nou născute numai trei zile, preferînd «pisicile» , petrecerile, aventurile amoroase. Nu cred că un tată bun se poate comporta aşa”
AMALIA GRANATA logodnica lui Cristian Fabbiani

A ajuns Alvaro Pereira

Uruguayanul Alvaro Pereira, comparat de preşedintele Iuliu Mureşan cu Roberto Carlos, a ajuns ieri în cantonamentul din Austria al clujenilor. Cel care va acoperi postul de fundaş stînga la Cluj a efectuat alergări uşoare la al doilea antrenament al zilei. CFR a plătit 2,5 milioane de euro pentru fostul jucător al lui Argentinos.

Norvegienii vor 1 milion pentru Kone

Directorul sportiv al lui Rosenborg, Erik Hoftun, a negat faptul că Yssouf Kone va ajunge în această săptă­mî­nă în cantonamentul lui CFR Cluj. Se pare că norvegienii vor 1 milion de euro pentru Kone, clujenii încercînd să obţină o sumă mai mică, mizînd pe faptul că ata­cantul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Rosenborg.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează