FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Marco Zoro negociază intens cu Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 20:06

Mititelu doreşte să acopere găurile din defensivă lăsate de Găman ş Bărboianu şi Craiova este aproape de a semna cu Marco Zoro.

 

Acesta va ajunge la club sub formă de împrumut de la Benfica pînă în vară cu opţiune de cumpărare. El va pleca cu echipa în cantonamentul din Antalya.

Cine este Marco Zoro?

Ivorianul în vîrstă de 27 de ani a mai jucat în Serie A, la Messina şi Salernitana. În momentul de faţă este jucătorul Benficăi, iar de doi ani joacă sub formă de împrumut la Vitoria Setubal.

22 de meciuri pentru naţionala Coastei de Fildeş a bifat Zoro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mychild
mychild  •  27 Ianuarie 2011, 13:00

asta da folbalist ;)

domngeo
domngeo  •  27 Ianuarie 2011, 09:37

ba oierilor taceti dre.aq din gura nu vedeti ca ciobanu nu mai are bani nici ce cheag de inchegat branza si vbiti de jucatori voi? nu va mai da oltenia dea moca nu mai faceti fata o sa ajungeti de rasu tarii dinamo s a dus urmeaza steaua bar oaie bar :)))))

alingeorgian
alingeorgian  •  26 Ianuarie 2011, 21:59

Zoro asta e un jucator bun, mai ales pentru campionatul nostru!! Eu il stiu de pe vremea cand juca la Messina, era titular meci de meci in Serie A. Era si titular intr-o vreme in nationala Coastei de Fildes. La Benfica nu prea s-a acodomodat, dar cu siguranta ca pentru campionatul nostru ar fi o buna achizitie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează