FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marea dezamăgire a lui Gigi Becali ar putea reveni la FCSB: „Este inutil să ne ascundem!”

Gigi Becali FOTO IMAGO
Gigi Becali FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 22:38 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 00:07

Adrian Petre (22 de ani) ar putea reveni la FCSB în această perioadă de mercato, după ce a dezamăgit la Cosenza, în Serie B, unde a fost împrumutat de roș-albaștri la începutul sezonului.

Singurul atacant cu experiență din lotul celor de la FCSB este Sergiu Buș, dar acesta a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, după evoluțiile slabe din turul campionatului. FCSB nu a reușit să îl transfere în această iarnă pe Dumitru Cardoso de la Gaz Metan, din cauza pretențiilor impresarilor, iar Adrian Petre ar putea reveni în lotul roș-albaștrilor.

Adrian Petre a dezamăgit la Cosenza

Adrian Petre s-ar putea întoarce la FCSB, mai ales că acesta a dezamăgit și nu s-a impus la Cosenza. „Este inutil să ne ascundem! Borelli, Petre și Gliozzi au dezamăgit crunt. Primii doi vor pleca, cu siguranță” conform publicației CosenzaPost.

Marea dezamăgire a lui Gigi Becali ar putea reveni la FCSB: „Este inutil să ne ascundem!”
Adrian Petre (22 de ani) FOTO IMAGO


Internaționalul de tineret a evoluat în 7 meciuri pentru Cosenza în Serie B, dar nu a reușit să marcheze vreun gol în campionat. Nici în Coppa Italia nu a spart gheața, dar a oferit un pasă de gol în turul trei al competiției, când formația sa a învins Monopoli, scor 2-1.

Transferat iarna trecută la FCSB de la Esbjerg, Adi Petre a dezamăgit crunt la gruparea patronată de Gigi Becali. Cândva un atacant indispensabil naționalei U21, Petre a avut evoluții dezamăgitoare la FCSB, pentru care a înscris un singur gol în 10 apariții în Liga 1. Mai are contract cu roș-albaștrii până în iunie 2024.

„Nu regret nimic din ce am făcut și din ce voi face în viață, cu atât mai mult nu o să regret niciodată că am venit la FCSB. Am întâlnit oameni minunați, colegi foarte buni, oameni din staff foarte profesioniști. Singurul fapt pe care îl regret este că nu am reușit să mă impun și să petrec cât mai mult timp la FCSB”
Adrian Petre

800.000 de €este cota de piață a lui Adrian Petre, conform celor de la Transfermarkt

VIDEO. Explicații în premieră pentru declinul lui Adi Petre de la FCSB: „A pățit la fel ca la Esbjerg”

Citește și alte știri din Liga 1:

„Câinii”, disperați după bani » Ricardo Grigore, aproape de a se transfera la o rivală din Liga 1

Ce îl face pe Ionel Gane să meargă mai departe la Dinamo: „Eu în asta cred!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1948forever
1948forever  •  14 Ianuarie 2021, 10:57
Postat de ekneb pe 13 Ianuarie 2021, 23:56

Poate gaseste si el o echipa care sa i dea un contract fain, ca la fcsb n a putut juca din cauza ca Gigi. Cortazero il asteapta la o dublare a salarului, cu plata la termen pe saptamana viitoare.

serios? e vina lui jiji ca a ratat 3-4 ocazii cu poarta goala si nu stia sa dea la poarta nici cu capul nici cu piciorul?

horace71
horace71  •  14 Ianuarie 2021, 07:21

Băiatul ăsta pare un jucător prea emotiv,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Ianuarie 2021, 01:18

Pai nu ziceau niște tiriflici, aicișa la gazeta vorbitoare ce mare jucător ( adevărat *** ) era adita asta ! Specialiștii lu' peste prăjit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close