FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45

Marea problemă a lui Becali înaintea meciului cu CFR » De ce se teme patronul lui FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 17:54

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 duminică, de la ora 20:45, fiind totodată un meci care poate schimba liderul.

Gigi Becali spune că se teme cel mai mult de simulările lui Culio, însă recunoaște că și echipa sa îl are pe Florin Tănase care recurge la aceste gesturi pentru a obține faulturi în apropierea sau în interiorul careului.

"Hațegan e bun, dacă nu avea valoare nu era arbitru FIFA. E fricos, n-are curaj să dea ce vede.  Să aiba grijă la simulările lui Culio. Cele mai mari simulări el le face. Mai mari ca Tănase al meu", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Rădoi îl avertizează pe Florin Tănase

Mirel Rădoi, fostul jucător și antrenor de la FCSB, a vorbit și el despre simulările lui Florin Tănase și îi transmite acestuia un sfat.

"La Tănase eu văd o problemă. El este deja la al doilea sezon, al treilea de la Viitorul, în care nu a scăpat de acele simulări. Pentru a fi un jucător complet, mai ales că este jucător de națională și căpitan al Stelei, nu poate continua așa. Înseamnă că Florin Tănase are probleme și la nivel de comportament.

Și mai este ceva. Ca să putem vedea cele 6-7 kilograme de masă musculară, pe care le-a acumulat după accidentare, cum spun cei de la club, trebuie să vedem că într-un duel unu contra unu va cădea adversarul și nu el. Tănase are calități extraordinare, dar dacă va continua așa nu va ajunge niciodată un fotbalist complet", a spus Rădoi la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
minell73
minell73  •  16 Martie 2018, 16:13
Postat de valiza.epo pe 16 Martie 2018, 09:49

Hotul striga "Hotii!"! Culio cade doar in contact cu adversarul. Tanase cade cand vede linia de 16 metri! Sau cand bate vantul...

Tanase si cand se trezeste dimineata cade din pat. Din reflex.

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Martie 2018, 09:49

Hotul striga "Hotii!"! Culio cade doar in contact cu adversarul. Tanase cade cand vede linia de 16 metri! Sau cand bate vantul...

digei
digei  •  16 Martie 2018, 00:49

O fi el talentat Tanase dar apucaturile astea nu-i fac deloc bine. Simularea e un fake, iti pune pe frunte stampila de borfas, ciorditor. La varsta lui asta inseamna ca va pierde mari transferuri, multi bani , aprecierea generala. Ca sa-l faci fericit pe Becali ca ai smuls un penalti la modul golanesc, e un pret prea mare, te vinzi pe nimic.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează