FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marea problemă a lui MM Stoica la Steaua: nimeni nu-l lua în seamă

Gigi Becali pare să îl liniștească pe MM: deocamdată rămîne șef la Steaua
Gigi Becali pare să îl liniștească pe MM: deocamdată rămîne șef la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 09:29

Scandalul de săptămîna trecută dintre MM Stoica şi ceilalţi conducători a fost aplanat de Gigi Becali, dar a scos la iveală o mare problemă a clubului roş-albastru: nimeni nu l-a luat în serios de şef pe Mihai Stoica.

Dezvăluirea a fost făcută de un apropiat al clubului pentru EVZ, care a spus că, abia după discuţiile cu becali, ceilalţi oficiali ai echipei au început să-l ia în serios pe Mihai Stoica.

"După tot acel circ de săptămâna trecută s-a potolit şi MM. Cine ştie cât îl va ţine însă? Probabil şi-a dat seama că a întins coarda şi nu vrea să rişte să fie dat afară. Gigi a spus tuturor că MM este şef pe partea sportivă, dar cine a picat cel mai prost din toată această afacere? Chiar MM, pentru că era de nouă luni la club şi nimeni nu-l lua în serios de şef", a dezvăluit sursa.

Gigi Becali a acţionat imediat după ce a aflat de disensiunile dintre managerul general pe de o parte şi antrenor şi manager sportiv pe de altă parte. Aşa că i-a chemat pe MM, Ronny Levy şi Narcis Răducanu la palat, pentru a le face instructajul.

"Disensiuni, au fost, certuri, poate au fost. I-am chemat pe fiecare în parte să îi verific. Plecarea lui MM Stoica este o minciună. La mine în club nu există 7 şefi, doar MM este şef", a spus Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
viorelgh1
viorelgh1  •  30 August 2011, 12:23

mm ar trebui sa stea mai mult pe la palat sau in loje cu gigi ,nu are ce cauta pe banca stelei i-l incurca pa levy cu masurile lui aberante de sef ,fotbal nu stie ,transferuri nu stie sa faca ,el stie ca trebuie sa stea in genunchi ,dar este sef si sa-si vada de treaba lui, sa-l aduca pe ogararu este cea mai buna solutie ptr fundas dreapta ,poate asa se poate impaca cu fanii stelei

valentin.10
valentin.10  •  30 August 2011, 11:23

Mihai Stoica ori se-nfige puternic in functie ori lasa pe altcineva.Ducadam cu o funcie mai importanta are forta si curajul sa se impuna.

hristac
hristac  •  30 August 2011, 11:22

ce sa faca si m.m-ul ? chiar sa se pise toata prostimea pe el ? cine-i m.m ? SEFUL !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează