FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marea problemă cu care se confruntă Hanca: "Nu mai poate să facă asta, sper să-și revină"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 11:00

Dănuț Lupu, scouterul celor de la Dinamo, a vorbit despre succesul in-extremis obținut de Dinamo în optimile Cupei, 3-1 după penalty-uri pe terenul lui U Cluj. 

"Ne-am chinuit puțin. Dar, ținând cont că am folosit o echipă cu jucători care au evoluat puțin în ultimul timp, important e că ne-am calificat. E mai important să terminăm în primele șase, apoi vom vedea ce vom face și în Cupa României. Nu cred că putem să ne bazăm pe faptul că vom câștiga acest trofeu. 

Prestația în campionat va fi altfel. Trebuie să ieșim din această situație. Am mai spus-o, mă bazez pe caracterul jucătorilor. 

Mi-aș dori ca Hanca să fie cel din trecut. Calitatea lui era alergarea, în ultimul timp nu mai poate să alerge. Îmi doresc să-și revină, avem nevoie de el", a declarat Lupu, la Pro X. 

3 goluri
și 3 pase de gol a reușit Hanca în acest sezon, în toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  30 Noiembrie 2017, 17:20

HANK ESTE UN COPIL PUS IN VALOARE ANUL TRECUT DE PALICI , NISTOR SI BUSULADZICI ....!!!!!! AM ATRAS ATENTIA ATUNCI CA EL NU POATE PROGRESA DECAT CA FUNDAS LATERAL SI CA ERA MAI BINE SA FIE DAT PENTRU CA ACUMULASE O ANUMITA COTA....!!!!! LA FEL ERA CU NEMEC ....!!!!! DIN PACATE NEGOITZA S-A INCONJURAT DOAR DE *** .....!!!!! MIRIUTZA ESTE O DEZAMAGIRE URIASA .....!!!!! MESERIAS DE 2 BANI CARE VINE CU CORBU DREPT SALVATORE DE LA PATRIA ....!!!!!!!!!!!!!!!!!! TREBUIE ADUS DE URGENTZA MULTESCU .....!!!!! CLAUDIU ESTE ACELASI NIVEL CU MIRIUTZA ....!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  30 Noiembrie 2017, 14:45

Ieri am vazut valoarea lui dinamo ...suntem la nivelul celor din liga a 3 -a ....sa speram ca nu retrogradam si CFR o sa castige titlul ..Si poate vinde negoita clubul in aceasta iarna ..

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Noiembrie 2017, 13:48

sa-i comande clubul o pereche noua de picioare :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează