FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Marea slăbiciune a lui Ianis Hagi, prin ochii unui dinamovist: "Chiar dacă se supără Gică pe mine, de asta nu a reușit nici la Fiorentina"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 17:23

Marius Niculae, 37 de ani, fostul atacant al lui Dinamo și al primei reprezentative, a identificat marea slăbiciune a lui Ianis Hagi, 20 de ani.

"Are calităţi Ianis, are calități foarte mari, loveşte mingea cu ambele picioare, are execuţii extraordinare, dar îi lipsește ceva. Chiar dacă se supără Gică pe mine, îi lipseşte acea răutate pe care o avea el. El încă nu o are.

Şi, probabil, de asta nu a reuşit nici la Fiorentina. Înainte, când ajungeam la o echipă în afară, era război. Ţineai cu dinţii de tricoul tău, la antrenamente dădeai maximum, exact ca la meci, şi trebuia să fii tot timpul sută la sută", a spus Niculae, la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi, cotat la 2,5 milioane de euro de transfermarkt, a reușit 5 goluri și două pase decisive în 14 meciuri în actualul sezon.

Vezi și: Ianis Hagi, hot prospect sau wonderkid? Costin Ștucan a analizat jocul fiului lui Hagi într-un meci cheie: punctele forte și punctele slabe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
859779594095355
Nick Rasu  •  30 Decembrie 2018, 15:45

Ianis nu o sa faca niciodata fata afara...in Romania da..cat de putin ca e un *** de fotbal...de ce nu face fata decat la taicasu in formatie... nici la FCSBul oierului sau la Cluj el nu ar face fata...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  30 Decembrie 2018, 06:32

Ianis nu va performa la nivelul asteptarilor atata timp cat taica-su il va impinge de la spate. Rautatea de care vorbeste Marius se dobandeste atunci cand nu te pune sef peste ailalti ci te lasa sa te impui singur. El este doar un jucator bun, talentat dar foarte departe de a fi liderul unei echipe sau si mai grav, al unei generatii. Cifrele lui sunt medii chiar pentru un campionat slab cum este al nostru. Va imaginati cate goluri ar fi marcat in 14 meciuri in Spania, Italia sau Germania? Va spun eu: zero!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  30 Decembrie 2018, 04:00
Postat de alexzece pe 30 Decembrie 2018, 00:02

Gresit.Nu are valoare.Rautatea e optionala, asta e gandire gen "Marius Niculae".Ah, da, exact.

"N-are rautate" este un eufemism pentru "e moale si slab". O spune si el ca si altii pe ocolite, ca sa nu-si puna seniorul in cap.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează