FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Marea TRĂDARE? „Gigi, ia-mă!” » Un rapidist legendar, Florin Motroc: „Am făcut o greșeală că am refuzat FCSB”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 14:08

Gigi Becali, patronul FCSB, a mai negociat în lunile recente, până să-l instaleze pe Vintilă, cu un antrenor-surpriză, o variantă la care fanii FCSB nu s-ar fi gândit: Florin Motroc.  

Fostul rapidist a devenit un apropiat al lui Gigi din momentul în care s-au întâlnit la Schitul Darvari. Convins că ar avea succes cu un om religios cum e Motroc, Becali i-a oferit postul de antrenor. 

Nea Gigi, vă mulțumesc, dar trecutul rapidist al familiei mele mă împiedică s-o antrenez pe Steaua” a fost răspunsul lui Motroc.  

Fostul fundaș s-a răzgândit, luni a anunțat la TV Digi Sport că e deschis pentru noi tratative: „Am refuzat postul, însă acum cred că am făcut o greșeală. Am ales cu inima, m-am gândit la Rapid, și nu e bine să te lași ghidat de sentimente. La o nouă ofertă a FCSB m-aș mai gândi, nu știu dacă aș mai spune nu”.  

Motroc, 52 de ani (foto jos), a antrenat în anii trecuți în Asia, acum e liber de contract. A condus formații din: Arabia Saudită, Oman, Iordania, Kuweit, Bahrein.

Marea TRĂDARE? „Gigi, ia-mă!” » Un rapidist legendar, Florin Motroc: „Am făcut o greșeală că am refuzat FCSB”

Florin Motroc a fost crescut la juniorii giuleștenilor , evoluând pentru Rapid între 1993 și 1996. Tatăl său, Ion, a cucerit primul titlu din istoria vișiniilor, în 1967. 

Matchpreview Voluntari - FCSB:

Vezi și: 

FCSB // EXCLUSIV Bogdan Vintilă are ultimatum! MM Stoica îl vrea înapoi pe Nicolae Dică + Pe cine a propus Anamaria Prodanf

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  27 Noiembrie 2019, 11:50

ce sa-i ceri unui asemenea ,,element,, fara realizari ! s-ar potrivi exact pe profilul cautat de ciobanul infractor dovedit partial ...vai de mama ta floninele ...

maccarone707
maccarone707  •  26 Noiembrie 2019, 18:33

ajha

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  26 Noiembrie 2019, 18:03

Cum sa vina un antrenor la o echipa de oi la care vin 100 de spectatori si este condusa de un nebun !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează