FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marea vânzoleală » Becali l-a dat pe Adi Popa și vrea alți patru jucători în schimb

Adi Popa va pleca la Panathinaikos
Adi Popa va pleca la Panathinaikos

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 00:00

Becali a anunțat că l-a dat pe Popa în Grecia pe un milion de euro și că-i vrea pe Bălașa, Celeban, Mățel și Budescu.

Reghecampf a renunțat la 7 jucători, pe care nu i-a luat în cantonamentul din Turcia, iar Gigi Becali se pregătește să întărească lotul pentru sezonul de primăvară.

Finanțatorul a confirmat aseară la DigiSport discuțiile pe care le are cu Piotr Celeban, fundașul polonez de 31 de ani, dar a anunțat că încearcă să-l transfere pentru defensivă și pe Mihai Bălașa, de la Trapani, ultimul loc în Serie B.

"E un jucător important, a jucat cu Dică la Viitorul. Poate fi atât fundaș dreapta, cât și central. Discutăm, nu știu mai multe acum", a spus inițial Becali. "Noi l-am dorit pe Bălașa în momentul în care am venit cu Rădoi la Steaua, dar nu a vrut să vină, a preferat să rămână la Roma", a spus Dică, din studio.

Pe lângă Celeban și Bălașa, Gigi a anunțat că discută și cu Alexandru Mățel, de la Dinamo Zagreb, iar șansele ca Budescu să semneze cu trupa din Berceni sunt tot mai mari: "Am rezolvat în mare cu Budescu, marți o să-mi dea răspunsul. A zis că așteaptă să îi dea chinezii trei salarii, reziliază cu ei și după aia semnează cu Steaua. Discutăm și cu Mățel, i-am zis că dau 300.000 de euro pe el. Cei de la Zagreb nu mai pot să recupereze milionul pe care l-au dat pe Mățel niciodată. Eu dacă dau pe un jucător un milion, apoi îl dau pe 100.000 de euro dacă nu îl mai vreau!".

Vicecampioana e activă și la capitoul vânzări. Adi Popa, care a intrat în ultimele 6 luni de contract, va pleca în Grecia, la Panathinaikos. "Lui Popa i-am oferit un salariu de 15.000 de euro pe lună, dar ne-a refuzat! O să-l dau acum în Grecia și o să iau un milion de euro pe el, pleacă la Panathinaikos. Din banii ăia îl iau pe Budescu", a mai spus Becali.

Cum ar arăta cu transferurile din iarnă
Fl. Niță - Mățel, Tamaș, Celeban, Momcilovici - G. Enache, Pintilii, Boldrin, Amorim - Gnohere, Alibec

"Le-am făcut ofertă celor de la Astra de 300.000 de euro pentru Morais și Teixeira ca să mi-i dea încă de acum, nu la vară. Ei vor 500.000 doar pe Morais. Să fie sănătoși și gata! Dar să nu uite că acum 3 luni voiau 300.00 de euro pe el. Cum să le dau 500.000 acum?"
Gigi Becali, patron Steaua

"Mă întrebaţi cine va fi titular dintre Alibec şi Gnohere? Depinde ce visează oierul noaptea. Deci, mai bine îl întrebaţi pe el"
Ionel Ganea la Dolce Sport

800.000 €este cota de piață a lui Bălașa, conform transfermarkt.de  El a jucat 10 meciuri în acest sezon la Trapani și a oferit o pasă de gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Ianuarie 2017, 10:44
Postat de polistul68 pe 10 Ianuarie 2017, 16:54

Ce este foarte ciudat, e ca dl Stoica nu apare deloc la tv, la stiri, la conferinte de presa. Cum merg lucrurile prost, cum dispare...cind Steaua ( sau Star ) va lua campionatul ( ca nu are altcineva cine sa-l ia), nu o sa mai avem loc de el . Mare om, mare caracter *** Mimi.

Ehei, ce vioi erai pe vremea lui Iancu cel maaaaaare... De ala chiar ca era greu sa mai ai loc...

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Ianuarie 2017, 19:50
Postat de dinamo_fan pe 10 Ianuarie 2017, 15:25

intre timp am aflat ca transferul lui Popa pe 1 milion a fost o alta minciuna becala

Nu trebuie sa cauti mult .E cu doua randuri mai sus..

para.para
para.para  •  10 Ianuarie 2017, 19:15

Pana la urma cine l-a dat pe Popa la greci, jiji sau gsp?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează