FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marele avantaj al Viitorului în fața Stelei: "Acolo este ceva diferit! Hagi merită ce i se întâmplă"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 11:35

Alex Chipciu, fost campion cu Steaua, a vorbit despre lupta la titlu și a explicat care este marele avantaj al celor de la Viitorul în duelul cu formația roș-albastră.

" Viitorul joacă excelent. În plus, nu are parte de aceeaşi presiune ca Steaua, care va avea o viaţă grea în play-off. Sigur, sper ca Steaua să ia titlul, însă Hagi, pentru tot ce a făcut şi pentru caracterul lui, merită pe deplin ceea ce i se întâmplă, adică să se bată la campionat. A pus mult suflet în proiect și promovează tineri.

De asemenea, are un ochi fantastic la jucători. Mă uitam că i-a luat de la Chiajna pe Roşu şi pe Purece, pe Morar de la ASA şi toţi evolează foarte bine la Viitorul. E o artă să selectezi fotbalişti care nu erau interesanţi pentru alţii, dar cu ei să fii pe primul loc atât de multă vreme", a spus Chipciu la TV Digi Sport.

Viitorul este pe primul loc în Liga 1, cu 30 de puncte, iar Steaua este pe locul 2, cu trei puncte mai puțin, după două etape din play-off. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
timm
timm  •  21 Martie 2017, 12:52

Si tu Brutus. Si Chipciu vede ca Viitorul joaca excelent. fcsb deloc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează