FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHIAJNA 2-1

Marele câștig al lui CFR Cluj e dinamovist » Toată lumea vorbește la superlativ despre el: "Are şapte clase peste Ioniţă, care are fiţe de te doare capul"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 06 august 2018 08:42

Sebastian Mailat a fost printre cei mai buni jucători ai CFR-ului, a dat o pasă de gol și a avut alte 5 ocazii imense, iar cei din echipă vorbesc deja la superlativ despre puștiul de 20 de ani.

CFR a câștigat un jucător după partida cu Chiajna! Sebastian Mailat a fost jucătorul meciului, și-a creat câteva ocazii incredibile, dar nu a reușit să și înscrie.

S-a răzbunat însă, contribuind decisiv cu pasa de la golul de 1-0 al lui Țucudean. Folosit sporadic de Dan Petrescu sezonul trecut, iar de Edi Iordănescu doar în Supercupă, Mailat a fost aruncat în foc de Conceicao: introdus în minutul 43 al returului de la Malmo și titularizat în meciul de campionat de sâmbătă.

"Mailat este un jucător tânăr, muncitor, care a făcut un meci foarte bun. Dacă-i intra prima ocazie, cred că le dădea vreo cinci goluri. Bine că are oportunități, o să vină și golul", a spus Țucudean.

Autorul golului de 2-0, Culio a vorbit și el la superlativ despre Sebastian: "O să vină și golurile pentru Mailat, care a făcut un meci foarte bun. La ce ocazii a avut, chiar îmi pare rău că nu a marcat, avea nevoie de goluri, dar o să-i vină rândul".

"De la 6 ani, de când joc fotbal, mi-am dat seama că asta este ceea ce vreau să fac pentru totdeauna. Nu-mi voi bate joc de cariera mea ca alţii, nu mi-am pierdut degeaba copilăria pe terenurile de fotbal"
Sebastian Mailat, în februarie 2010

"Tata ţine cu Poli, eu cu Dinamo"Sebastian Mailat, pe când era jucător la LPS Banatul

"Îmi place extraordinar de Mailat. Are şapte clase peste Ioniţă, care are fiţe de te doare capul"
Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional

"Am ratat multe ocazii în prima repriză, dar privim partea pozitivă, că am reușit să ajungem aproape de poartă. O să vină și golurile pentru Mailat. Mă bucur că am câștigat, am intrat pe un drum bun, cert e că ne-am deblocat psihologic"
Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

ACCIDENTARE / Deac revine cu Dinamo

Ieșit accidentat în meciul retur cu Malmo, din turul 2 preliminar al Champions League, Ciprian Deac are nevoie de minimum două săptămâni de pauză până să revină pe teren. Mijlocașul de 32 de ani a fost faultat de Nielsen și chiar dacă a încercat să continue meciul, n-a putut. Din primele informații venite de la Cluj, Ciprian nu va juca până la jocul cu Dinamo, programat în Gruia, pe 19 august, de la ora 21:00. Cum cu Chiajna a lipsit de pe teren, Deac va lipsi și la "dubla" cu armenii de la FC Alașkert, dar și la meciul din etapa a 4-a, cu FC Voluntari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 August 2018, 11:49
Postat de dinamo_fan pe 06 August 2018, 11:47

Mailat a facut un meci foarte bun si a luat nota 7 in gazeta. cat a luat Culio care nu prea a jucat nimic, dar a batut un penalty.

si evident sub olimpul Morutan care a luat nota 8 desi a jucat 20 de minute.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 August 2018, 11:47

Mailat a facut un meci foarte bun si a luat nota 7 in gazeta. cat a luat Culio care nu prea a jucat nimic, dar a batut un penalty.

bogdared9
bogdared9  •  06 August 2018, 11:00

Daca avea si piciorul stang la el, poate era si CFR calificata acum in turul 3 preliminar din UCL..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează