FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Marele plan al Armatei: club cu banii lui Gigi! Cum vrea MApN să asigure un buget de zeci de milioane pentru CSA Steaua

CSA Steaua se bazează momentan doar pe grupe de juniori
CSA Steaua se bazează momentan doar pe grupe de juniori

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 00:00

Şeful MApN le-a transmis senatorilor din Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională că aşteaptă să câştige procesul cu Becali şi să pună mâna pe 37 de milioane de euro pentru ca echipa CSA să supravieţuiască.

Disputa dintre FCSB și CSA a ajuns în Senatul României. Ministrul apărării naţionale, Gabriel-Beniamin Leș, dar și şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, au discutat cu privire la echipa de fotbal şi marca Steaua. Chiar dacă își anunțase și el participarea, Gigi Becali nu a mai sosit la discuția de la Parlament.

"Cu 300.000 nu o să reuşiţi nici să ţineţi lumina aprinsă!"

Deschiderea şedinţei i-a aparţinut preşedintelui Comisiei, Iulian Dumitrescu, care s-a adresat reprezentanților MApN: "Valoarea mărcii Steaua depăşeşte în acest moment 50 de milioane de euro.

Valoarea unei mărci poate fi păstrată doar dacă puteţi să daţi anual o anumită sumă de bani. E greu de păstrat această marcă dacă va juca împotriva lui FC Ciorogârla sau Crevedia!

Ca să păstrezi valoarea, trebuie să ai un anumit nivel al investiţiilor anual. Dacă aţi studia puţin, aţi vedea că nu se poate păstra valoarea la 50 de milioane decât dacă ai un buget de peste 20 de milioane de euro anual".

Ministrul Leş a replicat că noua formație a CSA are asigurată o finanţare de 300.000 de euro pe an: "Ne dorim să aducem sponsori, eu vreau rezolvarea situaţiei. Altă cale nu văd, având în vedere că vorbim de o decizie judecătorească definitivă: ca să păstrăm marca, această echipă trebuie să existe".

"Asta e o glumă! Un club ca Steaua trebuie să aibă buget de zeci de milioane de euro! Nu puteţi păstra valoarea brandului cu 300.000 de euro pe an", a răspuns Dumitrescu. Un senator a replicat: "Cu 300.000 nu o să reuşiţi nici să ţineţi lumina aprinsă!".

"Ne-am făcut echipă pentru protejarea mărcii"

Ministrul apărării a declarat că dreptul de proprietate asupra mărcii Steaua ar putea fi contestat de oricine, dacă aceasta nu ar fi folosită: "Ministerul trebuie să se ocupe, după părerea mea, de altceva decât de problemele Stelei. MApN a făcut toate demersurile pentru protejarea acestei mărci. Valoarea despăgubirii a fost stabilită de către instanţă la 3,7 milioane de euro pe an, deci prejudiciul calculat pentru 10 ani la 37 de milioane de euro.

Am deschis un proces şi pentru recuperarea acestui prejudiciu. Toţi aceşti bani îi vom băga la echipa de fotbal şi nu vom mai avea probleme! Protejarea acestei mărci se face tocmai înscriind această echipă în campionat, altfel, orice persoană are dreptul să atace nefolosirea ei!".

"Nu exclud dialogul cu Gigi Becali, nu l-am exclus niciodată, deși nu am avut nicio întâlnire până acum. De acest lucru se ocupă CSA Steaua, nu ministrul! Nu am o problemă să mă întâlnesc cu Gigi Becali"
Gabriel-Beniamin Leș, ministrul Apărării Naționale

"E o aberație să-mi ceară 37 de milioane de euro prejudiciu, n-au cum să câștige!"
Gigi Becali, patron FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (166)
timm
timm  •  12 Aprilie 2017, 23:15
Postat de ticbis pe 12 Aprilie 2017, 22:04

Gresit! Spre stupoarea ta stiu chiar si japoneza! Stiu 8 (OPT) limbi straine si d-aia sunt angajat intr-o organizatie multinationala care se ocupa cu depistarea fraudelor fiscale pe intreg mapamondul. D-aia cunosc legile, d-aia stiu cine esti si d-aia stiu ce prostii faci! Da-i inainte, ca noi exact asta asteptam de la tine!

Trebuie sa fiu sincer cu tine. Ca sa lucrezi intr-o multinationala ar trebui sa gandesti. Nu cunosti limbi straine. Nu cunosti legea si nuo intelegi, greseala de azi cu art 2517 ncc este epica.Nu ai avut niciodata venit mai mare de 2.000 roni pe luna si asta in vremurile bune. Ai probleme in familie exact din cauze financiare. Pune mana pe carte daca vrei bani mai multi, invata o meserie. Bafta

ticbis
ticbis  •  12 Aprilie 2017, 22:04
Postat de timm pe 12 Aprilie 2017, 21:25

Stii japoneza? Stiu am declarat mai mult venit decat am realizat, acum am de primit bani de la stat nu de dat. :))))))))))))

Gresit! Spre stupoarea ta stiu chiar si japoneza! Stiu 8 (OPT) limbi straine si d-aia sunt angajat intr-o organizatie multinationala care se ocupa cu depistarea fraudelor fiscale pe intreg mapamondul. D-aia cunosc legile, d-aia stiu cine esti si d-aia stiu ce prostii faci! Da-i inainte, ca noi exact asta asteptam de la tine!

ticbis
ticbis  •  12 Aprilie 2017, 21:52
Postat de timm pe 12 Aprilie 2017, 21:27

Plec la masa de pranz. Vorbiti in voie.

Pofta mare! Sper sa nu ti se aplece :)))!

Vezi toate comentariile (166)
Comentează