FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Marele regret al lui Gigi Mulțescu după prima parte a sezonului » Ce problemă majoră a întâmpinat când a venit la formația din Bănie

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 12:09

Antrenorul celor de la CS U Craiova, Gigi Mulțescu, e dezamăgit de faptul că echipa sa nu a fost în acest sezon măcar o noapte pe primul loc. 

"Echipa și-a respectat ideea de a juca ofensiv. Suntem singura echipă care a jucat toate meciurile pe atac.

Poate că nu e mereu o formulă câștigătoare, e adevărat asta, dar la sfârșitul locului simți spectatorii mulțumiți pentru că au văzut fotbal, sarea și piperul, adică faze de poartă și goluri.

Rămâne însă această nerealizare de a fi măcar o zi, sau o noapte, o săptămână, pe primul loc. Cred că meritam lucrul ăsta. Am albit cât în 5 ani aici. A fost o situație specială pentru mine.

Sunt văzut drept dinamovist și a trebuit să demonstrez că sunt profesionist și îmi fac treaba acolo unde sunt", a zis Gigi Mulțescu la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Decembrie 2016, 05:03

1.Gigi, ai fost acceptat de suporterii din Craiova pentru că ai fost un jucător cuminte şi cu bun simţ, nu cu aroganţe ca Dinu etc (pentru cei care te-au văzut jucând) şi pentru că, antrenând la atâtea echipe ca SMURD, nu mai eşti identificat cu Dinamo. 2.Pentru că ratează atât de mult este şi vina ta ! Joacă mărunt, ca la sală, deschid prea puţin jocul, îl complică, pasează greu şi târziu, prea puţin vertical, de multe ori sunt statici şi se opresc când trebuie să demareze, nu se demarcă la timp, NU ŞTIU SĂ TRAGĂ LA POARTĂ. Toate acestea se fac la antrenamente...fără menajamente. Vrei să fii prieten cu jucătorii dar asta nu înseamnă să nu scoţi untul din ei ! De multe ori, după 30 m de alergat nu mai au putere să lovească bine mingea...Aleargă-i prin zăpadă, lasă plajele pentru alţii !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Decembrie 2016, 04:49

Şi mai e ceva : Mititelu e falit şi n-au ce să-i execute pentru că şi-a mutat şi ce avea către copii şi soţie. Probabil va câştiga ceva în plus peste cât vor vrea să-i ia DNA, ANAF şi cine o mai fi...Ţine minte ce am scris acum, mai vorbim peste un an !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Decembrie 2016, 04:45
Postat de Doru ForzaStiinta pe 26 Decembrie 2016, 13:02

Csu e doar o clona... nimeni nu pune botu' la mizeria pesedista...FORZA DNA...FORZA MITITELU...

FORZA DNA ?! Dacă îi mai încurajezi mult, vezi că s-ar putea să-l aresteze pe Mititelu...Dosarul e făcut, aşteaptă doar verdictul final pentru peştii cei mari, M. Sandu şi Dragomir. Dacă îl arestează acum pe Mititelu, nu mai au credibilitate în procesul guşterilor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează