FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

VIDEO Marian Aliuță virulent în conflictul FCSB vs. CSA: „Nu-i cunosc pe acei jucători! E jignitor să spui că aia e Steaua”

Marian Aliuță +20   FOTO
Marian Aliuță

Articol de , - Publicat joi, 05 octombrie 2023 07:14 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 12:42

Prezent la Victory Cup, o competiție amicală de minifotbal, Marian Aliuță (45 de ani) se implică în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua.

Marian Aliuță a făcut echipă cu foști colegi, Bănel Nicoliță, Sorin Ghionea și Petre Marin, dar echipa lui, Old New Stars, a pierdut fără drept de apel, 1-6, cu Dacii, care i-a avut pe Florin Gardoș și Ovidiu Herea. 

După meci, fostul mijlocaș a vorbit despre disputa FCSB - CSA Steaua și consideră Steaua este cea din prima divizie și că ar fi jignire la adresa clubului dacă echipa din Liga 2 își arogă acest nume.

VIDEO. Marian Aliuță: „Nu vreau să par arogant, dar nu-i cunosc”

„Eu am spus multe înaintea lui Chipciu și am fost înjurat și judecat pe Facebook. Din punctul meu de vedere eu aș putea să spun și astăzi că am plecat dintr-un conflict cu Gigi Becali și aș fi putut spune că FCSB nu este Steaua. 

Trebuie să fim corecți și să spunem că Gigi a luat echipa într-un moment foarte greu în 2001-2002. A băgat niște bani și a dus echipa mai departe. Am jucat cu emblema pe piept și știu care este adevărata Steaua. 

Ar fi o jignire pentru toți suporterii Stelei să spunem că Steaua este cea din liga a 2-a, într-un eșalon slab și cu jucători pe care eu, personal, nu-i cunosc. Nu vreau să par arogant cu ei! Steaua (n.r. FCSB) este în liga 1 și merită palmaresul. N-a retrogradat niciodată!”, a spus Marian Aliuță.

Marian Aliuță despre șansele naționalei în dubla cu Andorra și Belarus

Fostul jucător trecut pe la Rapid, Steaua, Farul sau Șahtior Donețk a explicat care sunt șansele „tricolorilor” în dubla cu Belarus și Andorra. De asemenea, acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că nu mai există nicio echipă din România care să participe în competițiile europene.

„În teorie avem două meciuri ușoare. Va trebui să luăm cele șase puncte, dar mai important este să avem încredere. Joacă sub presiunea rezultatelor, dar nici ei n-au demonstrat că este o echipă națională ca aia care ne doream noi. Important e să ne calificăm la Euro, dar foarte important este să luăm toate punctele posibile în deplasare, altfel nu vom putea realiza acest lucru.

Și la nivel de echipe de club se vede că nu mai suntem în formă. Se vede că suntem eliminați imediat, iar fotbalul românesc este într-o scădere. În campionat spunem că avem, dar în Europa nu este așa. În trecut doar Steaua și CFR Cluj au demonstrat ceva în Europa, în schimb Viitorul (n.r. Farul), la fiecare participare a fost cu mult sub așteptări”, a mai precizat Marian Aliuță.

Citește și alte știri:

Bănel Nicoliță atacă implicarea lui Gigi Becali la echipă: „Poate doar pe la țară se mai întâmplă așa”

„Există contact, indiscutabil!” » Ion Crăciunescu crede că FCSB a fost privată de două penalty-uri cu U Cluj: „Neglijență, ce caută cu mâna acolo?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  05 Octombrie 2023, 14:52

Bravo Aliuta, ai uitat ca atât tu cât și fratele tău (poreclit butoi) ati crescut în Ghencea la grupa antrenorului Petre Mihai . Erai la Steaua și veneai dintr-o familie săracă iar antrenorul PM și soția lui va aducea pachetele cu mâncare ca va puteți antrena. Se spunea despre tine , ca la Steaua, de la Anghel Iordănescu nu mai apăruse un tânăr talentat ca tine. Când ti-a venit timpul sa faci pasul la echipa mare a Stelei, Dumitru Dumitriu III ( zis și TITI) antrenorul de atunci nu te-a vrut pt ca faceai parte dintr-o minoritate pe care el , se pare ca nu o suporta, și te-a transferat la Gloria Bistrița. Jucători mediocri din provincie jucau la Steaua iar pe tine , care dribla întreaga echipa adversa și sa dai și gol, te arunca la Bistrița. Tata Jean a avut grija de tine și te-a trimis în afara tarii sa câștigi bani buni. Acum vii și spui ca acea echipa Steaua care te-a crescut de la 8,9 ani nu este cea adevărată ci fcsbeul lui Gigi Valiza, echipa infiintata în 2003 cu adresa in comuna Mogoșoaia . Bravo Aliuta. Apropo : ii mai ceri bani cu împrumut soției fostului tău antrenor de la Steaua, Petre Mihai ( Dumnezeu sa-l ierte!)? Ai dat imprumuturile înapoi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează