FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV / VIDEO Oficialul Oțelului relatează situația de la Galați: „Carul de transmisie al partidei nici nu a ajuns la stadion, nu știm pe unde este. E greu să estimezi dacă se va juca sau nu partida”

Marian Brăilescu, președintele celor de la Oțelul, a comentat pentru Gazeta Sporturilor situația din urbea moldoveană. Stadionul din Galați este acoperit de zăpadă, iar partida contra Universității Craiova ar putea fi amânată.
Marian Brăilescu, președintele celor de la Oțelul, a comentat pentru Gazeta Sporturilor situația din urbea moldoveană. Stadionul din Galați este acoperit de zăpadă, iar partida contra Universității Craiova ar putea fi amânată.

Articol de , - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 12:33 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 12:35

Marian Brăilescu, președintele celor de la Oțelul, a comentat pentru Gazeta Sporturilor situația din urbea moldoveană. Stadionul din Galați este acoperit de zăpadă, iar partida contra Universității Craiova ar putea fi amânată

Vremea rea care a lovit estul țării a ajuns și la Galați. Arena „Oțelul” a fost acoperită de zăpadă, iar moldovenii au postat, pe pagina de Facebook a clubului, o fotografie cu stadionul. Terenul și tribunele sunt pline de omăt, iar meciul ar putea fi amânat pentru o dată ulterioară. 

Mitriță a topit Oțelul » Hattrick pornit după un gol din ofsaid pentru vedeta Universității Craiova, în meciul întârziat de zăpadă
Oțelul - CSU Craiova
Mitriță a topit Oțelul » Hattrick pornit după un gol din ofsaid pentru vedeta Universității Craiova, în meciul întârziat de zăpadă

Într-o reacție pentru GSP, Marian Brăilescu, președintele Oțelului Galați, a spus că oficialii clubului țin legătura cu oficialii partidei, pentru a vedea dacă până la urmă se va juca sau nu meciul. 

Marian Brăilescu, președintele Oțelului Galați, despre starea de incertitudine dinaintea meciului cu Universitatea Craiova: „E greu să estimezi ceva concret”

„La Galați există un cod roșu de viscol până la ora 16:00. Acum a început să ningă mai tare. Ținem legătura cu oficialii partidei, așteptăm să vedem ce se va întâmpla mai departe și când se va opri situația, ca să putem opera pe stadion. 

Am încercat să deszăpezim de control o porțiune, dar zăpada s-a pus imediat la loc. E o situație mai complicată, întrucât sunt drumurile blocate în județele Brăila și Galați. Carul de transmisie al partidei nici nu a ajuns la stadion, nu știm pe unde este. 

Din ce am înțeles, observatorul de arbitri și ceilalți oficiali ai partidei au ajuns de ieri în Galați (n.r. - sâmbătă), dar observatorul de joc nu a putut fi contactat. 

E greu să estimezi ceva concret în acest moment, dacă se va juca sau nu partida. Noi suntem pregătiți de orice situație”, a declarat Marian Brăilescu, pentru GSP. 

VIDEO EXCLUSIV. Așa arată stadionul din Galați, înainte de Oțelul - Universitatea Craiova

Gazeta Sporturilor a făcut rost de o filmare realizată pe stadionul din Galați, de la firul ierbii. Vântul bate tare și împrăștie zăpada. Terenul este impracticabil și șansele ca meciul să se joace azi sunt foarte mici. 

Citește și: 

Cătălin Zmărăndescu dezvăluie când s-a produs prima ruptură din relația lui cu Gigi Becali: „Din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui”

Eșecul cu Voluntari zdruncină lucrurile la Farul » Primele măsuri anunțate de Gică Popescu

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  26 Noiembrie 2023, 13:39

Cand faci economii nu te gandesti la oameni,ii trimiti dus-intors in aceiasi zi.

prima_la_stanga
prima_la_stanga  •  26 Noiembrie 2023, 13:31

E o treabă să fii președinte la Oțelul Galați și să te cheme Brăilescu.

finchjack
finchjack  •  26 Noiembrie 2023, 13:31
Postat de parachioara5 pe 26 Noiembrie 2023, 13:09

...nu ne interesaza ...am jucat noi la Tunari in desert ...acum jucam si in Antartica la Galati ...

sper sa faceti acelasi rezultat ca si cu tunari.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează