FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Marian Copilu și investitorii lui au cerut un audit înainte de preluarea clubului din Superliga!

PETROLUL. Marian Copilu și grupul său de investitori au solicitat auditul ce va fi gata săptămâna viitoare
PETROLUL. Marian Copilu și grupul său de investitori au solicitat auditul ce va fi gata săptămâna viitoare

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 09:20 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 09:49

PETROLUL. Marian Copilu și grupul său de investitori au solicitat auditul ce va fi gata săptămâna viitoare. În privința lotului, Marian Huja (23 de ani, fundaș central) a fost operat în Portugalia și va sta pe tușă cel puțin șase luni, fiind transferat de urgență stoperul Rici Grigore (23).

Zile importante la Petrolul Ploiești. Fost oficial la CFR Cluj și CSU Craiova, Marian Copilu intenționează să vină cu un grup de investitori la gruparea prahoveană, unul dintre ei fiind din străinătate. Tocmai de aceea a fost comandat un audit, care ar putea să fie finalizat săptămâna viitoare.

Ușă închisă pentru CSU Craiova! Rotaru nu poate să-l transfere: „E cu gândul 100% la noi”
CSU CRAIOVA - UTA
Ușă închisă pentru CSU Craiova! Rotaru nu poate să-l transfere: „E cu gândul 100% la noi”

„Situația trebuie să fie clară. Firma cu care vrea Copilu să sosească la Ploiești, cu avocați cu tot, a cerut să vadă care este situația reală a datoriilor. Normal. S-au pus toate actele la dispoziție pentru audit”, au transmis oficialii „lupilor”. Datoriile cumulate ale Petrolului sunt aproximativ 2 milioane de euro.

Marian Huja, out 6 luni de la Petrolul

Până la rezolvarea situației vizavi de preluarea clubului, „găzarii” au mutat pe piața transferurilor. Situația lui Marian Huja, 23 de ani, este clară. Șase luni va sta departe de gazon după o intervenție chirurgicală în Portugalia.

De pe patul de spital, fotbalistul care era la începutul lui 2023 pe lista granzilor campionatului, CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova, a transmis un mesaj optimist, în ciuda imaginii teribile: „Am sperat că pot evita operația, dar a fost necesară. Voi fi mai puternic când mă voi întoarce pe teren, 120 la sută voi fi pregătit”. Huja s-a ales cu o ruptură de ligamente la genunchiul piciorului stâng în cantonamentul din Antalya. A încercat să se recupereze fără operație, dar a fost imposibil.

Marian Copilu și investitorii lui au cerut un audit înainte de preluarea clubului din Superliga!
Marian Huja a fost lovit de ghinion: nu va reveni pe teren mai devreme de toamna 2023

Dinamo n-a putut, Petrolul poate

Din cauza accidentării lui Huja și a rezilierii contractului lui Cosmin Achim, implicat în pariuri, Petrolul a fost obligată să mai aducă un fundaș central. Astfel, a fost rezolvat împrumutul lui Ricardo Grigore, 23 de ani, care va juca în galben-albastru până la finalul campionatului.

Fotbalistul a evoluat la FCU Craiova în prima parte a sezonului, rămâne în proprietatea lui Dinamo, doar că bucureștenii nu-l pot relegitima din cauza interdicției la transferuri. Astfel, Rici a ajuns la un acord cu „lupii” și a început deja antrenamentele sub comanda lui Florin Pârvu.

1 golși 2 assist-uri a adunat Huja pentru Petrolul în 23 de meciuri, la primul său sezon în Liga 1

13 partidea strâns Rici Grigore pentru FCU Craiova în prima parte a campionatului

500 de mii de euroeste suma de care Petrolul are nevoie imediat pentru a rezolva datoriile în vederea obținerii licenței de L1 pentru proximul sezon

VIDEO. Toate detaliile înaintea meciului FC Argeș - Petrolul

Mai multe articole de actualitate:

Ilie Dumitrescu a vorbit despre decizia Comisiei de Recurs: „Dacă eram în conducerea lui Sepsi, asta aș fi spus”
SEPSI vs FCU CRAIOVA
Ilie Dumitrescu a vorbit despre decizia Comisiei de Recurs: „Dacă eram în conducerea lui Sepsi, asta aș fi spus”
Fostul căpitan de la FCSB, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Am rămas în relații foarte bune. E ca un al doilea tată pentru mine”
FCSB
Fostul căpitan de la FCSB, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Am rămas în relații foarte bune. E ca un al doilea tată pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dodo001
dodo001  •  11 Martie 2023, 08:17
Postat de Shogun01 pe 10 Martie 2023, 12:40

te referi la Play Off din Liga 2

Deja vin jucatori, Petrolul nu e o echipa de Liga a doua. Copilu e un personaj care e preceput la transferuri. Veti vedea , vor aduce jucatori buni.

istet10
istet10  •  10 Martie 2023, 19:11
Postat de Dansss pe 10 Martie 2023, 14:34

A cerut audit, sa vada ce bani mai sunt ca sa-i poata fura!! La Cluj i-a mers, la Craiova nu, la Ploiesti o sa-i mearga! Merge din 2 in 2! E praf ca si conducator, veti avea soarta lui Dinamo! Pacat de club, de istoria lui, de numele lui, iar acest domn Copilu o sa va distruga sperantele!

Daca nu era praf, nu cerea audit? Pesemne ca tu nu intelegi ce inseamna audit. Printre multe alte se constata care sunt toate datoriile, inclusiv cele ce pot apararea prin viitoare litigii, se observa care sunt procedurile interne si cum functioneaza, sunt analizate toate contractele, etc. Pai un profesionist doreste sa cunoasca toate astea. Negoita a patit-o la Dinamo. Nu stim daca cei de la Rapid aveau vreun audit.

EdsonArantes
EdsonArantes  •  10 Martie 2023, 16:10

Marian Copilu a cerut un ... tată.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează