FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - OŢELUL, VINERI, 18:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Marian Dinu: "Domnul Petre Grigoraş este supărat pe jucătorii care nu i-au răsplătit încrederea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Antrenorul secund al Oţelului, Marian Dinu, a precizat care va fi momentul când echipa sa va fi salvată de la retrogradare matematic.

"Avem datoria să obţinem măcar un punct în deplasarea de la Braşov, ne mai trebuie 3 puncte pentru a scăpa şi matematic de retrogradare. Nu pot spune dacă se va întâmpla la Braşov, acasă cu FC Argeş sau la Pandurii Târgu Jiu, dar noi vom încerca.

Domnul Grigoraş este supărat pe unii jucători cărora le-a acordat încredere şi care l-au dezamăgit. Le vom acorda în continuare încrederea noastră până la sfârşitul campionatului, mai au timp să-şi schimbe atitudinea, pentru că la final vom trage linie şi se va renunţa la anumiţi jucători", a spus Marian Dinu.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  21 Mai 2009, 21:45

N-au bani chipurile dar joaca in cazinouri,intr-adevar meci greu cu Urziceniul nu-i asa?

 •  20 Mai 2009, 15:12

sper sa castige steagu cu otelul....dar as vrea sa nu retrogradeze galatiul...si sant sigur ca nu o sa retrogradeze......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează