FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Marian Drăgulescu a mărturisit care este antrenorul său preferat din Liga 1 + mesaj special pentru fostul coleg de școală Cristi Chivu

FOTO: Marian Drăgulescu
FOTO: Marian Drăgulescu

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 16:13 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 17:28

Marian Drăgulescu (42 de ani) a fost prezent la Colegiul Național Iulia Hașdeu și Liceul Teoretic Ady Endre din București pentru a le vorbi elevilor despre o alimentație corectă și despre ce presupune viața de sportiv.

Medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Atena, Marian Drăgulescu a mărturisit care este formația sa favorită din liga 1, dar și care este antrenorul pe care îl respectă cel mai mult.

Oficialul lui FC Argeș îl face praf pe fostul antrenor al piteștenilor: „El stătea cu țigara electronică în gură la antrenamente, altceva nu făcea”
FC ARGEȘ
Oficialul lui FC Argeș îl face praf pe fostul antrenor al piteștenilor: „El stătea cu țigara electronică în gură la antrenamente, altceva nu făcea”

VIDEO. Marian Drăgulescu: „Îi urmăresc pe cei de la Farul”

„Din Liga 1 urmăresc Farul Constanța. Îmi place domnul Hagi pentru tot ceea ce face la club. El este un antrenor foarte bun. A creat și acea academie, pe care m-a inspirat și pe mine să o fac. E o persoană muncitoare și serioasă, valori pe care le admir și îmi doresc să mi le asum și eu”, a spus Marian Drăgulescu.

Fost coleg cu Cristi Chivu la Reșița, gimnastul îi ține pumnii internaționalului român în cazul în care ar ajunge să fie antrenorul celor de la Inter Milano.

Marian Drăgulescu despre mutarea lui Chivu pe banca lui Inter: „Ne va face mândri”

„Îi doresc mult succes lui Cristi în cazul în care va ajunge pe banca Interului. Ar însemna foarte mult pentru fotbalul românesc și pentru România pentru că toată lumea va auzi de noi și ne va reprezenta țara cu cinste și vor auzi ce sportivi talentați suntem.

Cu Cristi mă întâlneam la școală și după fiecare plecam la antrenament. În ultimii ani ne-am întâlnit o singură dată, prin coincidență, dar în rest la galele de sfârșit de an”, a mai povestit Marian Drăgulescu.

Citește și alte știri:

Detalii despre viitorul lui Nicolo Napoli la FCU Craiova + Adrian Mititelu, avertisment pentru jucători

Dragomir l-a comparat pe Charalambous cu Strizu: „Se dă și el rotund… Face pe dracu’!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează