FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV A renunțat la iubită pentru a prinde un transfer la granzii Ligii 1: „Ce am învățat în România? Să am tupeu”

Marian Huja (în galben) / Sursă foto: Imago Images
Marian Huja (în galben) / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 22:42 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 22:47

Marian Huja, 23 de ani, așteaptă să vadă dacă granzii Ligii 1, CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova, îl vor cu adevărat. Pentru a se concentra mai bine la fotbal, a renunțat și la o relație amoroasă care considera că-l perturbă.

Marian Huja, 23 de ani, este printre cei mai doriți fotbaliști ai prezentului în Liga 1. Apărătorul lusitan cu origini românești este pe lista granzilor CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova.

Ploieștenii ar vrea milionul de euro, iar fundașul cu alură de rockstar a replicat cu nonșalanța tinereții sale: „M-am simțit... Să vă zic sincer? M-am simțit normal! Pentru asta muncesc la Petrolul. Dacă vor să mă ia, să vină să mă ia! 

Degeaba citesc zvonuri, dacă nimeni nu vine să mă ia. Nu m-a sunat nimeni. Aș vrea în străinătate sau în România undeva în Top 3, nu am preferințe. Să fie o echipă care se bate la titlu”.

Tupeul l-a deprins în România

Huja a crescut în Portugalia, la Belenenses, a făcut o parte a junioratului în Anglia, la Watford, apoi a debutat la juniori în Danemarca, la HB Koge, formație de care s-a despărțit în 2020, când a semnat cu „lupii galbeni”. 

Ce-l motivează? „Să nu fiu mediocru! Cel mai mare regret ar fi să nu ajung să-mi îndeplinesc potențialul. Ce am învățat în România? Să am tupeu. Nu-l aveam așa până în România. De ce e mai mult tupeu în România? Fiindcă în alte țări ești mai strâns. Nu ți se dă atât de mare libertate să fii tu. În România găsești și tupeu, și șmecherie. Pentru mine, șmecheria este să jonglezi printre situații fără să creezi probleme”. 

Marian Huja a renunțat la iubită: „Era mai mult stres”

Fotbalistul a încheiat o relație de mai bine de trei ani cu fosta iubită, Cristiana: „Nu mai am o relație. Am vrut să pun fotbalul pe primul loc. Mă afecta relația, în subconștient. Era mai mult stres decât îmi doream eu. Și nu puteam să pun toată energia la fotbal.

Relația respectivă mă stresa. Am zis că mai bine să fiu singur. Îmi place single, e mai bine. Am visuri mari. Vreau și pot să ajung în Premier League. Despre toate visurile poți spune că sunt nerealiste până le împlinești. Mai vorbim în 10 ani!”. 

23 de partidea adunat fundașul în prima divizie pentru "găzari", cu un gol și două assist-uri în primul său sezon de Liga 1

Manele doar în România auzi. Rock-ul îmi place, deși sunt fan hip-hop american. Mă simt bine, mental, având plete. Viorel Moldovan m-a întrebat de ce am părul lung. «Mă simt mai bine, joc mai bine», i-am replicat. «Bravo, și eu mă simțeam la fel, mi-a răspuns».

- Marian Huja, fundaș Petrolul

VIDEO Marian Huja: „Mi-aș dori să joc pentru naționala României. Imnul îl fredonez în gând”

Citește și alte știri din Superligă: 

„Victima” lui Sorescu la FCSB? » Ce a sesizat Nicolae Dică în ziua debutului fostului dinamovist

Fotbalistul lui Mititelu, propus rivalei din oraș » Rotaru confirmă: „Nu am vrut să intrăm în litigiu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează